VTM-programma Cathérine op naturistenterrein Athena

Nieuws

24 oktober 2016 -

Documentairemaakster Cathérine maakte voor de Vlaamse zender VTM deze zomer een reportage op kampeerterrein Athena in Ossendrecht. Ze brengt op fraaie wijze de bezoekers en naturisme in beeld. Ze blijft zelf haar schroom houden en is er ook eerlijk in: het is niets voor haar, maar door haar verblijf op de camping maken haar vooroordelen plaats voor respect en begrip voor onze keuzes. De documentaire geeft een mooi en realistisch beeld van een naturistenterrein in 2016!

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem