Wij zoeken een PR & Communicatiespecialist!

Nieuws

23 februari 2018 -

NFN Open & Bloot is een dynamische organisatie vol toekomstplannen. Onze leden, zakelijke relaties en mensen die ons een warm hart toedragen willen we graag enthousiast meenemen in die plannen. We hebben een mooi en interessant verhaal te vertellen. Niet alleen aan onze achterban, maar aan iedereen.  We zijn een maatschappelijke belangenorganisatie op het gebied van blootrecreatie met diverse doelgroepen en vele betrokkenen. Het kantoor van de vereniging is gevestigd in het hart van Amersfoort en speelt een centrale rol in de onderlinge communicatie. Het kleine, professionele team voert het dagelijkse werk uit en neemt het voortouw in nieuwe initiatieven en projecten. Als PR & Communicatiespecialist ben je onderdeel van dit  team dat zich vol passie inzet om haar doelen te bereiken.

Om ons verhaal te vertellen, zijn we op zoek naar een

PR & Communicatiespecialist

Ben jij  zowel verbaal als schriftelijk  een creatieve en actieve communicatiekunstenaar? Heb je goed gevoel voor doelgroepgerichte communicatie en oog voor detail? Dan is deze vacature iets voor jou!

Functieomschrijving

Als PR & Communicatiespecialist vervul je een afwisselende rol waarin leden- en mediacontacten belangrijk zijn, evenals het bedenken en uitvoeren van een doelgerichte PR- en communicatiestrategie. Jouw kennis en ervaring op het gebied van PR en communicatie werkt inspirerend binnen én buiten het kantoor. Je werkt  nauw samen met de contentmanager en de afdeling marketing en je helpt onze diensten en producten op een doeltreffende  manier onder de aandacht te brengen bij onze doelgroepen en media. Je schrijft onder meer persberichten, (nieuws)brieven , brochureteksten, promotionele uitingen en artikelen voor de website. Je signaleert proactief kansen, ontwikkelt alleen of in samenwerking met collega’s projectplannen en neemt het voortouw in de uitvoering hiervan. Kortom: een veelzijdige functie in een gedreven team, waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en we gebruikmaken van elkaars kwaliteiten om tot het beste resultaat te komen!

Wat verwachten wij van jou?

Voor deze functie zoeken wij iemand die net als de rest van het team fanatiek, enthousiast en authentiek is! Een kandidaat met minimaal HBO/academisch werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding communicatie(wetenschappen). Je hebt minimaal vijf  jaar werkervaring als PR/Communicatieadviseur, bij voorkeur in een marketinggerichte omgeving.

Als je beschikt over de volgende competenties dan zijn wij nieuwsgierig naar je sollicitatie:

 • Je hebt aantoonbare ervaring met persvoorlichting
 • Je weet de weg in het uitgebreide landschap van sociale media
 • Je schrijft net zo makkelijk voor web als voor print
 • Je kunt je goed verplaatsen in de beleefwereld van de diverse doelgroepen en daar je communicatie op aanpassen
 • Je hebt een goed ontwikkeld gevoel voor vormgeving
 • Je spreekt en schrijft goed in het Engels, enige kennis van Frans en/of Duits is gewenst
 • Je werkt  aantoonbaar doel- en resultaatgericht
 • Je bent flexibel en creatief
 • Je hebt ervaring met Photoshop en Indesign
 • Je hebt de capaciteit om meerdere zaken tegelijk op te pakken en snel te schakelen
 • Je gaat proactief, analytisch en planmatig te werk
 • Je functioneert zowel zelfstandig als in groepsverband goed
 • Je hebt ervaring met projectmatig werken
 • Je hebt een sterke, goed onderbouwde mening over wat doeltreffende communicatie is
 • Je  hebt ervaring in het adviseren en ondersteunen van de directie op communicatievlak
 • Je hebt affiniteit met naaktrecreatie
 • Je woont op redelijke reisafstand van Amersfoort

Zin om ons team te komen versterken? Stuur dan jouw motivatie, aangevuld met een uitgebreid CV, naar christine@nfn.nl t.a.v. Christine Kouman.

Reageren kan tot dinsdag 13 maart 2018. De vacature is voor 28 uur per week, verdeeld over 4 dagen. De functie is ingedeeld in schaal 9 van de CAO Recreatie.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem