Zilverstrand - Nog even geduld a.u.b.

Nieuws

15 april 2015 -

Naaktrecreanten in Almere en omgeving moeten nog even geduld uitoefenen. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een tijdelijk naaktstrand in Almere.

Of dit er gaat komen hangt af van verschillende factoren. We houden je in elk geval op de hoogte; medio mei verwachten we je meer te kunnen berichten.

Niet alleen de naaktrecreanten, maar ook de politiek houdt druk op de ketel. Inmiddels heeft D66 aan burgemeester en wethouders vragen gesteld over de voortgang van een naaktstrand, zo meldt Almere Dichtbij

September 2013 werd het populaire Zilverstrand bij Almere gesloten. Het gebied ging letterlijk op de schop vanwege de uitbreiding van de A6. Sindsdien probeert een grote groep naaktrecreanten samen met de gemeente een tijdelijk alternatief te vinden.

De groep naaktrecreanten bestaat uit vertegenwoordigers van de Almeerse naturistenverenigingen De Waterlelie en Chamavi, de vaste bezoekers én uiteraard NFN. Zij werken samen namens de honderden naaktstrandbezoekers die op een mooie dag het Zilverstrand bezochten. Klik voor meer locatie informatie op Zilverstrand.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem