Zonnige stemming op Open Dag Naaktrecreatie

Nieuws

2 juni 2014 -

Veel zon, het aangename temperatuurtje en de gezellige sfeer waren typerend voor de Open Dag Naaktrecreatie 2014. De Open Dag trok ongeveer 2000 nieuwe bezoekers. Zij konden verspreid over het land op ruim 40 naturistencampings en 80 naaktstranden de vrijheid van naaktrecreatie aan den lijve ondervinden.

Daar werd door de bezoekers gretig gebruik van gemaakt. Hoewel het op de Open Dag niet verplicht is om uit de kleren te gaan, durfden velen de stap aan en werden sommigen zelfs meteen lid. Zoals bij Naturisten Vereniging Hellevoetsluis. Daar werden de geïnteresseerden op het mooie terrein De Brongaard dusdanig hartelijk verwelkomd dat een aantal van hen zich meteen als lid inschreef.

Ook NFN zelf was tijdens de Open Dag op pad. We namen een kijkje bij het eerdergenoemde terrein De Brongaard, maar ook bij De Peelrand, Berkenwoude, Elsendorp, Natukreek, de Maarsseveense Plassen en strandpaviljoen Adam & Eva in Zandvoort.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem