Blootgewone kennismakingsdag

Persbericht

2 juni 2017 -

Blootgewone info en genieten in de kei-stad
Tijdens de landelijke Kennismakingsdag Naaktrecreatie openen veel campings en verenigingen waar je bloot kunt zonnen, zwemmen of kamperen, hun deuren, zodat je gratis en vrijblijvend kennis kunt maken met de locaties. Wil je dus eindelijk wel eens weten wat naaktrecreatie inhoudt en waar je zoal bloot kan ontspannen? Of wil je weten waar er naaktstranden in Nederland (en daarbuiten…) zijn? Voor het eerst opent ook het NFN-kantoor in Amersfoort haar deuren. BlootGewoon! Merk van NFN geeft je daar antwoord op al je vragen en gaat graag met jou in gesprek. Iedereen is welkom om te genieten van een hapje en drankje. Meld je snel aan via marketing@nfn.nl, dan ben je verzekerd van een leuke goodie bag met o.a. vouchers voor leuke Amersfoortse aanbiedingen. Spontaan langskomen kan natuurlijk ook. Dit kan gewoon gekleed.

 

Gratis stadswandeling
Kom je naar de Kennismakingsdag bij NFN, dan kun je deelnemen aan een geklede stadswandeling met een professionele gids van de Amersfoortse Gidsen. BlootGewoon! biedt je dit gratis aan. De geklede wandeling duurt een uur en leidt je onder meer langs alle aanbiedingsadresjes van de goodie bag voucher. Aanmelden voor de stadswandeling kan tot 8 juni 16.00 uur via marketing@nfn.nl. De wandeling begint om 13.30 uur. Vol is vol. Om het dagje Amersfoort compleet te maken heeft NFN leuke acties in en rond Amersfoort geregeld.  Kijk voor meer informatie op www.nfn.nl/kennismakingsdag.

 

2 miljoen gelijkgestemden
In Nederland recreëren zo’n 2 miljoen mensen regelmatig naakt. Op één van de bijna 100 naaktstranden, in de achtertuin, op een van de 60 naturistenterreinen die ons land rijk is of op vakantie in het buitenland ontspannen zij in een natuurlijke omgeving en genieten van het gevoel van vrijheid. NFN is belangenbehartiger, informatieverstrekker en spreekbuis voor naaktrecreanten en zet zich in om naaktrecreatie in Nederland te ontwikkelen, behouden en bespreekbaar te maken. Met het merk BlootGewoon! treedt NFN actief naar buiten om bloot bij meer mensen gewoon te maken in Nederland. En om iedereen in Nederland die weleens bloot recreëert op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de organisatie. Kijk voor meer informatie op www.nfn.nl.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem