Naakt recreëren binnen handbereik dankzij nieuwe app

Persbericht

2 juli 2014 -

Via de nieuwe app van NFN, belangenorganisatie voor naaktrecreatie en naturisme, vindt de blote recreant direct een geschikt strand, een goede camping of een mooie sauna in de omgeving. Uitgebreide locatie-informatie en een bijbehorende routebeschrijving maken het compleet. Deze NFN-naaktrecreatie-app is voor de 2 miljoen naaktrecreanten in ons land een primeur.

Met deze app en de onlangs gelanceerde, geheel vernieuwde website www.nfn.nl speelt NFN in op de vraag van naaktrecreanten in Nederland. Zij willen op een prettige manier naakt kunnen recreëren. Praktische en uitgebreide informatie is daarbij een grote hulp.

Naast haar functie als kennisplatform zet de belangenbehartiger NFN zich sterk in om de maatschappelijke acceptatie van naaktrecreatie en naturisme te verbeteren. Ook bevordert NFN de veiligheid, kwaliteit, toename en veelzijdigheid van naaktrecreatie. De organisatie wordt gezien als dé autoriteit op dit gebied.

Via de app en de website biedt NFN informatie aan alle naaktrecreanten. NFN-leden ontvangen natuurlijk nog meer. Zo heeft de site een handig overzicht van locaties, producten en diensten waarop leden korting krijgen. Verder ontvangen ze vier keer per jaar het magazine UIT! op de mat en verzekert de ledenpas ze van toegang tot alle naaktlocaties ter wereld.

De app is gratis en geschikt voor zowel Android als iOS.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem