NFN SkinnyDip wereldrecordpoging op het strand van Zandvoort

Persbericht

11 juni 2013 -

Vrijdag 14 juni is het zover: de NFN wereldrecordpoging skinnydippen op het naaktstrand van Zandvoort. Om 17.00 uur rennen honderden enthousiaste deelnemers bloot de zee in om zo het Guinness Book of Records te halen.

Naakte duik
Skinnydippen betekent bloot het water in duiken. Het huidige record staat op 413 blote duikers en is in 2011 in Wales gezet. Een groep Amsterdamse studenten denkt dat aantal makkelijk te kunnen verbreken en vatte het plan op een recordpoging te wagen. Wat begon als een ludiek idee is inmiddels uitgegroeid tot een serieus evenement op het naaktstrand van Zandvoort. De NFN is naamsponsor van deze actie en helpt de organisatie
om zoveel mogelijk deelnemers te krijgen.

Goede doel
Met de NFN SkinnyDip vraagt de organisatie ook aandacht voor de Nederlandse Haarstichting. Deze goede doelenstichting wil mensen met haarziekten, haaruitval en haarproblemen voorlichten en bijstaan. Bijvoorbeeld door het organiseren van lotgenotenbijeenkomsten of het vergoeden van pruiken voor vrouwen die door
chemokuren hun haren verloren zijn. Dean Saunders (Popstars-winnaar ) is ambassadeur van de Haarstichting en zal de NFN SkinnyDip presenteren. Hij geeft om 17.00 uur het officiële startsein.

Dip mee!
Enthousiast geworden voor de NFN SkinnyDip? Iedereen is welkom om te helpen een nieuw wereldrecord te vestigen. Op vrijdag 14 juni kunnen deelnemers zich vanaf 15.00 uur inschrijven op het naaktstrand van Zandvoort, bij strandpaviljoen Paal 69 @ the beach De officiële duik vindt om 17.00 uur plaats. Daarna barst een gezellig feest los met hapjes, drankjes en veel muziek.

Bekijk het persbericht over de NFN SkinnyDip wereldrecordpoging in pdf.

Bekijk een verslag van de recordpoging:

(bron: thepostonline.nl)

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem