Proef op 28 juni de vrijheid van naaktrecreatie

Persbericht

15 juni 2015 -

Altijd al willen weten hoe het voelt om naakt te recreëren? Of ben je nieuwsgierig waarom naturistencampings vaak op zulke mooie plekken in de natuur liggen? Dan heb je nu de kans! Op zondag 28 juni zetten veel campings en verenigingen hun deuren open voor bezoekers.

Kom sfeerproeven
Tijdens de Open Dag Naaktrecreatie kun je kennismaken met veel campings en verenigingen waar je bloot kunt zonnen, zwemmen of kamperen. Of je nu alleen komt, met je gezin, met vrienden of buren: iedereen is welkom op 28 juni. Je kunt natuurlijk ook iemand meenemen naar het naaktstrand en genieten van zon, zee en zand. Deze dag staat helemaal in het teken van sfeerproeven. De koffie staat klaar, net als een
enthousiaste vrijwilliger of campingeigenaar om je rond te leiden en al je vragen te beantwoorden.


2 miljoen gelijkgestemden
In Nederland recreëren zo’n 2 miljoen mensen regelmatig naakt. Op het naaktstrand, in de achtertuin, op een van de vele naturistenterreinen die ons land rijk is of op vakantie in het buitenland ontspannen zij in een natuurlijke omgeving en genieten van het gevoel van vrijheid. Als kenniscentrum en belangenbehartiger van naaktrecreatie organiseert NFN jaarlijks een open dag. De meeste campings en terreinen openen dan hun deuren van 10.00 tot 17.00 uur. Bloot is op deze dag natuurlijk mogelijk, maar zeker niet verplicht. Op de webpagina www.nfn.nl/opendag is alles te vinden over de Open Dag Naaktrecreatie en de deelnemers.


Nachtje Proefkamperen
Heb je de smaak te pakken en wil je weleens ervaren of een naturistencamping iets voor jou is? Dat kan! NFN introduceert het Nachtje proefkamperen in samenwerking met diverse naturistenterreinen in Nederland. Het concept is simpel. In de webwinkel van NFN koop je coupons proefkamperen voor 4 of 8 nachtjes kamperen, tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Vervolgens selecteer je uit de lijst deelnemende campings een leuke bestemming, je boekt 1 of meerdere nachten en betaalt je verblijf met de coupons. Geen verplichtingen, geen lidmaatschappen. Heerlijk ongedwongen een Nachtje proefkamperen op een
naturistencamping. Kijk op www.nfn.nl/proefkamperen voor de voorwaarden en deelnemende terreinen.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem