Tweede Blote Nieuwjaarsduik komt eraan!

Persbericht

16 december 2013 -

Vorig jaar organiseerde de NFN de eerste Blote Nieuwjaarsduik op het naaktstrand van Zandvoort. Een grote groep enthousiastelingen rende op 1 januari poedelnaakt de zee in. Op veler verzoek kan ook 2014 met een frisse duik worden ingeluid tijdens de tweede editie van deze nieuwe traditie.

Waarom een blote duik?
Een Nieuwjaarsduik is koud, maar hartje winter maakt een zwembroek of bikini echt niks meer uit. Al jaren werden er verspreid over het land blote Nieuwjaarsduiken gehouden, maar vorig jaar vond de NFN het hoog tijd voor een wat grootsere aanpak. Het resultaat was een erg gezellige middag en ruim 150 energieke deelnemers van alle leeftijden. Sponsor NFN voorzag de deelnemers van een vrolijke groene muts. De reacties waren zonder uitzondering positief en de vraag om een herhaling dit jaar werd al direct gesteld. Daar geeft de NFN dan ook graag gehoor aan!

Zee, soep en chocolademelk
Op 1 januari 2014 kan iedereen weer spetterend het nieuwe jaar in. De Blote Nieuwjaarsduik vindt plaats op het naaktstrand van Zandvoort en begint om 13.00 uur. De duik is gratis en voor iedereen toegankelijk. Na de duik krijgen alle deelnemers een warme kop chocolademelk en erwtensoep.

Bekijk het persbericht over de tweede officiële Blote Nieuwjaarsduik in pdf.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem