Bloot op vakantie

Denk je eraan om een keer bloot je vakantie door te brengen? Dat kan een paar weken zijn of een gewoon een paar dagen er tussen uit. Of zoek je eens iets anders dan wat je al jaren doet? Op deze pagina leer je meer over de mogelijkheden en doe je inspiratie op voor jouw volgende blote vakantie.

Naturistencamping

Kamperen is de favoriete manier van vakantievieren van heel veel Nederlanders! Naturistencampings vind je dan veel ook in binnen- en buitenland. Er zijn kleinschalige campings waar je terug naar de natuur kunt en grote familiecampings met zwembaden en animatie. En als je denkt dat je altijd je eigen tent of caravan mee moet nemen, dan heb je het mis! Er zijn veel campings met verhuurmogelijkheden, zoals safaritenten, stacaravans of chalets.
Er is voor elk wat wils.

Veel terreinen vragen om een NFN-jaarkaart. Houders van deze jaarkaart hebben ingestemd met het NFN-veiligheidsprotocol en de gedragscode. Heb je nog geen NFN-jaarkaart? Word dan lid van NFN, je steunt dan ook direct ons werk als belangenbehartiger en het vergroten van de maatschappelijke acceptatie van naaktrecreatie.

Vind een camping

Vakantiehuizen

Niet iedereen houdt van kamperen. Ben jij meer van het huren van een vakantiehuis of bungalow? Je kan er voor kiezen om een huisje te huren op een camping, maar wil je meer rust en privacy kun je ook een vakantiehuis huren midden in de natuur. Daar heb je alle ruimte en privacy om heerlijk bloot te ontspannen. Er zijn in binnen- en buitenland heel veel accomodaties en vakantiehuizen waar dit mogelijk is. Denk ook eens aan huizen waar niet bij staat dat ze bestemd zijn voor naaktrecreatie, maar die wel heel privé liggen. Daar kun je natuurlijk ook prima bloot zijn. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer vakantiehuizen met sauna, hottub en/of zwembad. Heerlijk voor een weekje of weekend weg met je partner, gezin of vrienden.

Vind een vakantiehuis

Bloot op vakantie vakantiehuis

Bed and Breakfasts

Wil je er een paar dagen tussen uit en even lekker bloot ontspannen inclusief heerlijk ontbijt? Kies dan voor een blote Bed and Breakfast. Bed and Breakfasts kies je meestal voor een kort verblijf bijvoorbeeld als uitvalsbasis voor wandel- of fietstochten. Of om er gewoon helemaal even tussenuit te zijn. Er komen steeds meer Bed and Breakfasts die ook naaktrecreanten verwelkomen.

Vind een bed and breakfast

Hotel

Zoek je en hotel waar je bloot kunt zijn, niet alleen op je kamer, maar ook in het gebouw, op het terras en bij het zwembad? Vooral in het buitenland op zonbestemmingen behoort dit zeker tot de mogelijkheden!

Vind een hotel

Groepsreizen

Wil je niet alleen op blootvakantie? Dan zijn er organisaties die groepsreizen aanbieden. Vaak hebben deze een thema, zo zijn er singlereizen, busvakanties, adults only en cruises. En variëren de bestemmingen van Nederland en Europa tot het Carabisch Gebied. De organisatie wordt je uit handen genomen en misschien ontmoet je wel vrienden voor het leven!

Vind een reisorganisatie