Betalen voor NFN-lidmaatschap

Als lid van NFN betaal je jaarlijks contributie om ons werk als belangenbehartiger van alle naaktrecreanten in Nederland mogelijk te maken. We danken je hartelijk voor je steun! Op deze pagina vind je alle praktische informatie rond het betalen van jouw lidmaatschapsgeld.

Tarieven 2024

De lidmaatschapstarieven voor 2024 zijn als volgt:

– Hoofdbewonerslidmaatschap: € 36,45 / jaar (inclusief 4 magazines)

– Medebewonerslidmaatschap: € 19,05 / p.p.p.j.

– Jongvolwassenenlidmaatschap: € 19,05 / p.p.p.j.

Zonder INF-zegel betaal je € 1,70 minder voor je lidmaatschap.

Betalen via iDeal

De meeste leden betalen heel eenvoudig via iDeal. Aan het einde van het jaar ontvang je hierover een e-mail met instructies en een betaallink. Die link leidt naar een veilig domein van NFN Open & Bloot, mijn.voeltheid.nl.

Betalen via je eigen bank

Betaal je voor je lidmaatschap met een (online) betaling via je eigen bank? Vermeld bij je betaling altijd het factuurnummer + registratienummer, dat is belangrijk om je betaling goed te kunnen verwerken. Deze nummers staan bovenaan je factuur, te vinden in je persoonlijke NFN-ledenportaal onder ‘Mijn facturen’.

Factuur per post

Ontvang je je factuur per post? Dan heb je deze half december ontvangen. Heb je de factuur niet (meer)? Log dan in op je persoonlijke NFN-ledenportaal om je factuur in te zien (onder ‘Mijn facturen’) of vraag een kopie aan via [email protected]. Voor het ontvangen van een factuur per post betaal je extra kosten. Deze factuur wordt slechts een keer opgestuurd.

Betalen met automatische incasso

Betaal je met automatische incasso? Dan wordt je contributie aan het einde van het jaar automatisch van je bankrekening afgeschreven. Mocht dit niet lukken, bijvoorbeeld omdat je saldo te laag is op het moment van afschrijven, dan ontvang je in januari een betalingsherinnering per mail. We verzoeken je in dat bericht om via iDeal de contributie alsnog naar ons over te maken.

Digitale NFN-jaarkaart

Is de betaling van jouw contributie verwerkt, dan krijg je binnen een week op het bij ons bekende e-mailadres een link voor het activeren van de digitale NFN-jaarkaart in het Ledenportaal.

Papieren NFN-jaarkaart

Mocht je een papieren jaarkaart hebben besteld, dan ontvang je deze zo spoedig mogelijk per post.

De NFN-jaarkaart is een belangrijk middel voor het uitvoeren van ons Veiligheidsprotocol en geeft toegang tot blootlocaties en onze evenementen en activiteiten. Zo houden we met elkaar onze blootomgeving zo prettig en veilig mogelijk!

Betaal je niet op tijd?

Betaal je jouw contributie niet op tijd? We sturen maximaal drie betalingsherinneringen per mail. Veertien dagen na de laatste herinnering geven wij de betaling uit handen aan een incassobureau. De daaruit voorvloeiende administratiekosten zijn voor jouw rekening.

Magazines die zijn verschenen in de periode dat je je contributie nog niet had betaald, sturen we NIET na.

Je persoonlijke gegevens inzien

Als lid van NFN Open & Bloot heb je toegang tot jouw eigen, persoonlijke Ledenportaal. Alle gegevens rond je lidmaatschap vind je hier terug. Wil ze aanpassen? Dan kun je dit eenvoudig doen via je Ledenportaal, onder het kopje ‘Mijn gegevens’.