Magazines BlootGewoon! en UIT!

Als lid van NFN Open & Bloot ontvang je vier keer per jaar onze magazines: twee edities van magazine UIT! en twee edities van magazine BlootGewoon!.

In onze magazines lees je alles op het gebied van bloot ontspannen, wellness en lekker in je lijf zitten. Blader door mooie reis- en saunareportages, lees interviews, columns, achtergrondartikelen en de persoonlijke verhalen van andere naaktrecreanten.

Natuurlijk zitten onze magazines ook vol met praktische tips en weetjes op het gebied van naaktrecreatie. Extra leuk: nu en dan spot je een exclusieve lezersactie!

UIT! is ons magazine exclusief voor leden. BlootGewoon! is daarnaast ook in de losse verkoop verkrijgbaar. Je vindt deze bij veel vestigingen van tijdschriftenwinkels en in een aantal webshops.

Bereik een grote doelgroep

Adverteer nu in magazine BlootGewoon!, magazine UIT! of in ledenbijlage UIT! de doeken.

Advertentie plaatsen

Onze recente magazines

Koop deze magazines in de webshop!

Veelgestelde vragen over onze magazines

Hoe vaak en wanneer komen de magazines van NFN uit?

Onze magazines komen vier maal per jaar uit. BlootGewoon! in de lente en de zomer, en UIT! in de herfst en de winter.

Waarom is een deel van UIT! digitaal leesbaar?

Het digitale deel van magazine UIT! is altijd en overal te lezen op je telefoon, tablet of op je computer. Waarom?

  • Vanuit onze leden is er behoefte aan, weten we uit onderzoek
  • We besparen op de alsmaar stijgende papierkosten, die we anders zouden moeten doorberekenen in de contributie. Dat doen we liever niet.
  • De productie is minder belastend voor het milieu
  • Een digitaal magazine biedt leuke nieuwe interactiemogelijkheden (zoals video!)

Helemaal verdwijnen doet de papieren editie van magazine UIT! niet. We blijven je graag verrassen met een mooi printproduct op de mat. Omdat we dat waardevol vinden en omdat we iedereen in hun leesbehoefte willen voorzien. Of je nu houdt van lezen op papier.

Ons doel is en blijft om leuke en inspirerende artikelen te maken die je meenemen in de wereld van naaktrecreatie en NFN!

Wordt het magazine BlootGewoon! ook deels gedigitaliseerd?

NFN Open & Bloot brengt jaarlijks vier magazines uit: twee maal UIT! en twee maal BlootGewoon! Het beleid is nu dat het magazine BlootGewoon! als volledig papieren uitgave blijft bestaan. Ook omdat deze in de winkelschappen ligt. UIT! is er alleen voor leden en heeft om die reden nooit in de winkel gelegen

Ik ben lid van een naturistenvereniging en ik wil de magazines van NFN ontvangen. Hoe werkt dat?

De magazines zitten in bij het NFN-lidmaatschap. Leden van naturistenverenigingen zijn niet ook automatisch lid van NFN en ontvangen dus geen magazines.

Wil je de magazines lezen? Word dan rechtstreeks lid van NFN en steun daarmee ons werk als belangenbehartiger voor naaktrecreatie in Nederland.

Ik heb het magazine (Uit! of BlootGewoon!) niet ontvangen, wat nu?

Voordat je contact opneemt over een magazine dat nog niet is bezorgd, vragen we je het volgende:

  1. Controleer of je adresgegevens in het ledenportaal goed staan.
  2. Controleer de factuurstatus. Heb je het lidmaatschap betaald?
  3. Download de PostNL-app, waarin je kunt zien of het magazine nog onderweg is. 

Heb je meerdere magazines gemist? Vanwege de hoge verzendkosten sturen we alleen de nieuwste uitgave na. Stuur hiervoor een mailtje naar [email protected].

Oudere gemiste exemplaren zijn na te bestellen in onze webshop. Bij te late betaling van de contributie wordt het blad niet nagestuurd.