Zien we je op de Vakantiebeurs?

De Vakantiebeurs in Utrecht komt er weer aan en natuurlijk is NFN Open & Bloot daar opnieuw bij met ons BLOOTpleintje. Kom ook naar de Jaarbeurs om inspiratie op te doen voor jouw volgende blote vakantiebestemming!

NFN is weer van de partij om naaktrecreatie als vakantievorm te promoten. Kom gezellig bij ons langs om meer te weten te komen over NFN, over naaktrecreatie in Nederland of om kennis te maken met onze merken BlootGewoon!, Natuurlijk NFN en onze wereldwijde locatievinder BlootKompas!

Bij ons BLOOTpleintje kun je aan ons en de andere exposanten vragen stellen over bloot recreëren, informatie halen over aantrekkelijke vakantieoorden en bij enkele stands zelfs al je vakantie boeken.

Wil je ook langskomen? Via onderstaande knop bestel je jouw ticket(s) met € 1,- korting voor € 15,75 (i.pv. € 16,75).

Koop hier je tickets voor de Vakantiebeurs met korting

Openingstijden Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs vindt plaats van donderdag 11 januari t/m zondag 14 januari 2024 in de Jaarbeurs in Utrecht en is iedere dag te bezoeken tussen 9.30 en 17.00 uur.

Lidmaatschapsactie tijdens de Vakantiebeurs

Tijdens de beursperiode regelt NFN een extra aantrekkelijke lidmaatschapsactie. Iedereen die zich in de periode van 11 t/m 15 januari 2024 inschrijft als betalend lid van NFN Open & Bloot, ontvangt een digitale kortingscode voor één dagentree bij de sauna’s van SWG. Met deze code koop je een entreevoucher voor maar € 20,- (i.p.v. € 32,50!).

Met deze code koop je een entreevoucher voor maar € 20,- (i.p.v. € 32,50!). Je hebt keuze uit maar liefst tien sauna’s, verdeeld over Nederland. De code is geldig t/m 31 maart 2024. Bekijk hier een overzicht van alle deelnemende sauna’s.

Hoe doe je mee?

Dat is heel simpel, je hebt de volgende drie keuzes:

*Deze actie geldt voor nieuwe lidmaatschapsinschrijvingen van volwassen personen in de periode van de Vakantiebeurs: 11 t/m 15 januari ’24. De kortingscode ontvang je per mail.

Wie is er nog meer op het BLOOTpleintje?

Reisorganisatie Internatuur

Internatuur verzorgt vakanties die niks om ’t lijf hebben. Deze reisorganisatie bezoekt de accommodaties persoonlijk en ze hebben onder andere ervaring met blote vakantieoorden die ideaal zijn om de kinderen mee naartoe te nemen, cruises met de Big Nude Boat en het organiseren van singlereizen.

In 2024 staan er twee blote singlereizen gepland, in juli naar Gran Canaria en in oktober naar Spanje. De Big Nude Boat vaart dit jaar door het Caribisch gebied van 25 februari tot 3 maart en in 2025 van 3 tot 14 februari. Spreken deze trips je aan? Informeer naar de mogelijkheden bij de stands van Internatuur op de vakantiebeurs.

Meer over Internatuur

Vakantiepark Flevo Natuur

Flevo Natuur ligt in de mooie water- en bosrijke omgeving van Zeewolde, vlak bij het recreatiewater waar je kunt zwemmen, zeilen en surfen.

Het binnen- en buitenzwembad, de grote vijver met het strandje, de verschillende sauna’s (met opgietsessies!), het restaurant met buitenbar en een veelheid aan georganiseerde activiteiten en evenementen voor alle leeftijden maken een (dag)bezoek helemaal compleet.

Hier verblijven kan met je eigen kampeermiddel of in een van de vele verschillende verhuuraccommodaties.

Meer over Flevo Natuur

Resort Grottamiranda 

Grottamiranda is op de eerste plaats geëindigd bij de BlootKompas! Awards 2022 in de categorie ‘Beste accommodatie’! Het ligt in het hartje van Puglia, een regio in het zuiden van Italië, tussen de Adriatische en de Ionische zee. Het kleinschalige park met negen appartementen ligt bij een boomgaard met citroen-, olijf- en vijgenbomen en veel schaduwrijke terrassen.

Meer over Resort Grottamiranda

Lavinia Naturist Resort

Lavinia Naturist Resort werd al twee keer winnaar van de BlootKompas! Awards in de categorie ‘Beste accommodatie’. Deze locatie bestaat uit vijf villa’s van waaruit je uitkijkt over de Middellandse Zee en het Spaanse Alicante. Dit resort is erg geschikt voor mensen die voor de rust en natuur op vakantie gaan. Er zijn twee ruime zwembaden, een sauna en jacuzzi.

Meer over Lavinia Naturist Resort

Lagun Sunset Resort Curacao

De ultieme kleding-optionele bestemming op Curaçao! Lagun Sunset Resort biedt een adembenemend uitzicht en luxe accommodatie voor de perfecte tropische vakantie.

Lagun is een idyllisch vissersdorpje in het noordwesten van Curaçao. Het is vooral bekend om zijn snorkelmogelijkheden bij Playa Lagun. Het resort beschikt over een overloopzwembad met zonnedek en een overdekt terras met zitje waar je kunt genieten van een drankje, de prachtige uitzichten en prachtige zonsondergangen.

Meer over Lagun Sunset resort Curacao