NFN-jaarkaart

Met jouw persoonlijke NFN-jaarkaart krijg je toegang tot alle blootbestemmingen wereldwijd, inclusief Nederlandse verenigingen. Deze jaarkaart is géén ledenpas van NFN, maar een belangrijk middel om het veiligheidsprotocol uit te voeren. Leden van NFN ontvangen elk jaar een nieuwe jaarkaart.

 

NFN Jaarkaart

Magazines

We maken twee verschillende prachtige lifestylemagazines, ieder met een eigen karakter, beide boordevol inspiratie, informatie en tips! Twee keer per jaar verschijnt publieksmagazine BlootGewoon! en twee keer per jaar ledenmagazine UIT!.

Bestel onze magazines in de webshop

blootgewoon magazine

Veilig en Prettig Bloot

Om voor iedereen met een NFN-jaarkaart een zo veilig mogelijke omgeving te waarborgen, hanteren NFN Open & Bloot en aangesloten verenigingen en organisaties sinds 2011 het Protocol bij ongewenst gedrag binnen NFN Open & Bloot. Wat doe je dan?, kortweg het NFN-Veiligheidsprotocol. Lees het veiligheidsprotocol en de gedragscode.

NFN geeft een Prettig Bloot – label af aan blootlocaties in binnen- en buitenland. NFN heeft met alle Prettig Bloot-locaties duidelijke afspraken gemaakt. Deze gaan onder meer over de gewenste omgangsvormen op de naaktlocatie en het beleid dat de beheerders/eigenaren volgen bij ongewenst gedrag.

Alles over veilig en prettig bloot

Meldpunt naaktstranden

Veel naaktstranden zijn (mede) door NFN tot stand gekomen. Nog altijd zet NFN zich in voor de goede kwaliteit, het behoud en zo mogelijk de uitbreiding van de naaktstranden. Naaktstrandbezoekers zijn hierbij vaak de ‘voelsprieten’ van NFN. NFN probeert als het even kan ook samen met (vaste) bezoekers de plaatselijke politiek te benaderen. Spelen er zaken op of over het naaktstrand bij jou in de buurt en wil je onze mening of advies?  Laat het ons weten en wij helpen je!

Melding maken

Naaktstrand NFN

BlootGewoon!-podcast

Koert-Jan de Bruijn bespreekt samen met Christine Kouman, directeur van NFN, blootgewone zaken met diverse gasten. In de BlootGewoon!-podcast komen thema’s als seksualisering van lijven, schaamte, bloot in de opvoeding en de rol van de media aan bod. Ook hoor je ervaringsverhalen van ondernemers en naaktrecreanten. De BlootGewoon!-podcast won in 2022 een Dutch Podcast Award!

Luister de podcasts

blootgewoon podcast liggend

Activiteiten

We organiseren en faciliteren regelmatig leuke activiteiten, waar je als NFN-lid aan deel kunt nemen. Denk aan zwemfeesten, wellnessdagen, sportactiviteiten en veel meer!

Naar de agenda

Sauna en wellness NFN

Ledenvoordeel

Als lid profiteer je van flinke kortingen bij diverse campings, accommodaties, sauna’s en natuurlijk in onze webwinkel.

Naar het ledenvoordeel

BlootKompas!

Ontdek meer dan 2.000 blootlocaties wereldwijd op onze locatievinder BlootKompas!, lees reviews van bezoekers of laat zelf een review achter. Jouw blootvakantie of dagje weg begint op BlootKompas!

Direct naar BlootKompas!

Naaktzwemmen

Webshop

Ben je toe aan een nieuwe locatiegids, wil je in stijl naar de sauna in een mooie badjas of met een handige hamamdoek? Als lid van NFN Open & Bloot bestel je artikelen uit onze webshop altijd voor een extra voordelige ledenprijs!

Direct naar de webshop!

Ledenservice & Support

Heb je een vraag over je lidmaatschap of over naaktrecreatie in het algemeen? Neem contact op met onze Ledenservice & Support. We helpen je graag!

Neem contact op

Ledenservice en support

Besloten Facebook-groepen voor vrouwen

Wil jij met andere vrouwen praten over onderwerpen rondom naaktrecreatie?
Sluit je aan bij onze besloten Facebook-groep ‘Zonnen in je blootje’.

Word lid van Zonnen in je Blootje

Wil jij met andere vrouwen praten over onderwerpen rondom topless zonnen?
Sluit je aan bij onze besloten Facebook-groep ‘Zonnen zonder topje’.

Word lid van Zonnen zonder Topje

naaktrecreatie