08-05-2023

Ledenvoordeel: 20 euro korting op blote ijsbad-workshop

08-05-23: Altijd al eens willen ervaren hoe het is om je onder te dompelen in een ijsbad? Uiteraard het liefst zonder zwemkleding? Dan zijn deze ijsbad-workshops voor naaktrecreanten vast iets voor jou. Zeker als NFN-lid; je krijgt dan namelijk 20 euro korting.

Deze workshops worden gegeven door mindfulness-coach Sharon McLaughlin op de locatie De Notenhof in Deest (Gelderland). Zij vertelt: “De locatie is zeer mooi afgelegen en sfeervol. We hebben een moderne hooizolder ter beschikking, en een super ruime tuin waar het ijsbad ligt. Voor naaktrecreanten is de locatie ideaal, omdat er geen inkijk is van buitenaf en we de vrijheid hebben om volledig onszelf te kunnen zijn in de natuur.”

Wim Hof Methode

De Wim Hof Methode staat bij deze workshops centraal. Ze worden drie keer georganiseerd speciaal voor naaktrecreanten: op 1 juli, 26 augustus en 9 september 2023. Iedere workshop duurt zo’n 4 uur.

Wat kun je van zo’n workshop verwachten?

  • Je wordt bekend met de 3 elementen: ademhalingstechniek, koudetraining en mindset
  • Je leert waarom de methode zo krachtig is en hoe je die kan integreren in het dagelijks leven
  • Je ervaart waarom de ademhalingstechniek van de methode zo krachtig is en hoe jij die na de workshop zelf kunt blijven beoefenen
  • Je krijgt technieken om jezelf voor te bereiden op een stressvolle situatie (zoals een ijsbad) en hoe je daar mee om kunt gaan
  • Je weet hoe het is om een ijsbad te nemen en de euforie die daarbij hoort
  • Je maakt een wandeling op blote voeten in een natuurgebied
  • Je beoefent de horsestance, zodat je weet hoe je na een ijsbad jezelf kan opwarmen

Ben je zwanger of heb je epilepsie? Dan wordt deelname afgeraden. Heb je longklachten, astma of andere aandoeningen waardoor je twijfelt of je veilig mee kunt doen? Raadpleeg dan je arts.

Korting voor NFN-leden

Normaliter betaal je 97 euro per workshop, maar NFN-leden betalen slechts 77 euroAanmelden kan op deze website, houd je NFN-lidmaatschapsnummer bij de hand!

Word vandaag nog lid van NFN Open & Bloot

Met jouw lidmaatschap draag je bij aan onze belangrijke taak als belangenbehartiger voor naaktrecreatie in Nederland. Samen zorgen we ervoor dat bloot gewoon is en gewoon blijft.

Ik wil lid worden