22-12-2023

Lees het NFN-jaaroverzicht van 2023!

Dankzij de steun van al onze leden hebben we in 2023 weer veel werk kunnen verzetten en daar mogen we trots op zijn. Tijd voor een uitgebreide terugblik!

Het jaar zit er al weer op en wat hebben we in 2023 weer veel werk verzet om de belangen van alle 2,5 miljoen naaktrecreanten in Nederland te behartigen. Daar zijn we ontzettend trots op en willen we jou als NFN-lid heel hartelijk voor bedanken!

Elk lidmaatschap draagt er aan bij dat wij ons belangrijke werk kunnen voortzetten. Samen zorgen we ervoor dat naaktrecreatie in Nederland gewoon is én blijft.

Op de site lees je nu ons uitgebreide jaaroverzicht, waarin we terugblikken op 2023 aan de hand van onze drie pijlers: Belangenbehartiging – Maatschappelijke acceptatie – Delen van kennis en informatie. Ook onze georganiseerde activiteiten en evenementen komen aan bod en we geven een kijkje achter de schermen van de organisatie.

Meer weten? We nodigen je graag uit om het volledige jaaroverzicht te lezen via onderstaande knop.

Naar het jaaroverzicht

Tot slot namens het team van NFN Open & Bloot: een hele fijne Kerst en het allerbeste voor het nieuwe jaar gewenst, waarin er hopelijk weer veel gelegenheid is om in alle vrijheid bloot te genieten. Op naar 2024!

kerstgroet nfn