14-10-2024

Voor leden: Nieuw ledenportaal ‘Voel je vrij’ nu beschikbaar!

Het nieuwe ledenportaal ‘Voel je vrij’ is uit voor alle NFN-leden. Lees er hier alles over.

14-10-2024: Het nieuwe en gebruiksvriendelijke ledenportaal ‘Voel je vrij’ is nu beschikbaar voor alle NFN-leden. Als NFN-lid heb je hierover op het bij ons bekende e-mailadres een e-mail ontvangen, met daarin een link om een wachtwoord voor jouw persoonlijke portaal aan te maken.

Inloggen op ‘Voel je vrij’ gaat heel eenvoudig door je lidnummer (zichtbaar bovenaan de e-mail) en je aangemaakte wachtwoord in te voeren.  We raden je aan dit wachtwoord goed te bewaren of ergens op te schrijven. Je hebt deze later ook nodig om mee in te loggen op de NFN-app.

Deze app, waarin ook je digitale jaarkaart komt, is nog in ontwikkeling en is eind dit jaar beschikbaar. In een later stadium delen wij hier meer informatie over.

Log nu in en ontvang een leuk cadeautje!

Als dank voor jouw bijdrage aan ons werk en omdat het inloggen op ons nieuwe portaal even aandacht vraagt, staat er voor alle NFN-leden een speciaal ledenvoordeel klaar zodra je inlogt. Bij ‘Documenten en magazines’ vind je deze in het mapje ‘Welkomstcadeau’.

Dit voordeel is tijdelijk beschikbaar, dus wacht niet te lang met inloggen en pak het cadeautje uit!

Naar ‘Voel je vrij’, jouw persoonlijke NFN-ledenportaal

Wat kun je in ‘Voel je vrij’?

‘Voel je vrij’ is dé online omgeving waarin je alle zaken rond je lidmaatschap van NFN regelt. Zo vind je er onder andere:

  • Je persoonlijke gegevens (die je zelf kunt wijzigen)
  • Als hoofdbewoner de optie om partner/medebewoner lid te maken
  • Optie om naast je digitale jaarkaart standaard een papieren jaarkaart aan je lidmaatschap toe te voegen (doe je dit vóór 30 november 2024, dan ontvang je deze januari/februari 2025 – lees hier meer)
  • Een overzicht van je aankomende facturen en andere belangrijke documenten
  • Informatie over ledenvoordelen
  • Digitale magazines van NFN*

*Leestip! Het nieuwe herfstnummer van magazine UIT! is in ‘Voel je vrij’ te downloaden als pdf-bestand, te vinden onder ‘Documenten en magazines’.

Jouw ledenportaal is persoonlijk

‘Voel je vrij’ is een persoonlijk ledenportaal. Wonen er op jouw adres partners of medebewoners met een medebewonerslidmaatschap? Zij hebben op hun bij ons bekende e-mailadres ook een e-mail ontvangen, om toegang te krijgen tot hun eigen persoonlijke ledenportaal.

Waarom een ander ledenportaal?

Om mee te gaan met de tijd en verbeteringen te kunnen implementeren die in het oude systeem niet konden, is NFN Open & Bloot overgestapt naar een nieuw IT-platform van FOYS, Deze leverancier sluit beter aan bij de organisatiestructuur van NFN.

De afgelopen maanden heeft NFN intensief met FOYS samengewerkt om een ledenportaal te ontwikkelen dat gebruiksvriendelijker werkt en toekomstbestendig is, ook met het oog op een verbeterde digitale NFN-jaarkaart voor 2025.

NFN dankt alle leden die feedback hebben gedeeld. Waardevolle inzichten die erg hebben geholpen bij de ontwikkeling van deze nieuwe digitale producten!