Naaktzwemmen in Nederland

Ledeninfo

18 oktober 2018 -

De smaak van het naaktzwemmen in deze warme zomer te pakken gekregen? Ga dan nu lekker binnen zwemmen! NFN heeft een actueel overzicht van alle locaties en activiteiten. 

Op de nieuwe website van Natuurlijk! NFN vind je het actuele overzicht. In het menu activiteiten vind je onder het kopje naaktzwemmen de lijst met ruim 30 zwemlocaties. Er is er vast ook één bij jou in de buurt. Alle baden hebben een eigen aanbod: van een eenvoudig zwembad tot een zwemparadijs, wel of niet in verenigingsverband, met of zonder NFN-ledenpas en van eens per maand tot twee keer per week. Kijk voor meer informatie hierover bij de locaties. 

NFN is blij met een lijst van ruim 30 locaties op de site! Door onder meer de inspanning van aangesloten zwemverenigingen, zwembaden en individuele zwemmers zijn deze blootzwemuren mogelijk. NFN ondersteunt en promoot blootzwemmogelijkheden van harte, dus nieuwe initiatieven op dat gebied zijn altijd welkom.

Klopt er iets niet in dit overzicht? Geef het door via info@nfn.nl

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem