Voel jij je thuis in een zéér dynamische omgeving? Laat jij je niet van de wijs brengen door de hectiek van alledag en weet jij structuur aan te brengen? Ben jij een ster in agendabeheer en fungeer jij graag als aanspreekpunt? Dan hebben wij een uitdagende baan voor jou!

Binnen onze afdeling Ledenservice & Support (L&S) zijn we op zoek naar een flexibele

Directie-assistent / Medewerker L&S
28 uur per week
Met affiniteit voor financiën

Welke taken staan je te wachten?
Ledenservice & Support is meer dan een afdeling waar producten en diensten worden aangeboden. L&S is een team van vier proactieve, servicegerichte mensen, ieder met een andere taak.

Als directie assistent ondersteun en ontzorg je de directeur-bestuurder bij een breed scala aan werkzaamheden. Je organiseert vergaderingen en bijeenkomsten, bereid stukken voor vergaderingen voor, je zorgt dat de directeur-bestuurder over de juiste (management)informatie beschikt.

Ook voer je, samen met de controller, financieel administratieve taken uit. Naast alle werkzaamheden met betrekking tot crediteurenadministratie ben je verantwoordelijk voor het tijdig realiseren van de financiële administratie m.b.t facturatie, dit ook in samenwerking met de directeur-bestuurder.

Als medewerker Ledenservice & Support ben je een denker die ook graag doet. De afdeling is volop in beweging en wij zijn op zoek naar collega’s die het leuk vinden om mee te denken over de huidige processen, om deze nog efficiënter te maken. Daarnaast sta je leden veelal telefonisch te woord. Je zorgt voor een goede administratieve verwerking van gegevens en je beantwoordt e-mails.

Verdeling werkzaamheden: 40% voor de afdeling Ledenservice en Support en 60% voor de financiële administratie en ondersteuning directeur-bestuurder.

Ons wensenlijstje:

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, een secretariële of financiële opleiding is een pré;
 • Je hebt een proactieve werkhouding;
 • Je bent klant- en servicegericht;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel telefonisch als schriftelijk;
 • Je kunt goed overweg met kantoorsoftware en administratiesystemen;
 • Je bent flexibel, creatief, nauwkeurig en resultaatgericht;
 • Je hebt affiniteit met financiële administratie;
 • Je bent zelfkritisch, staat open voor kritiek van anderen;
 • Je hebt affiniteit met naaktrecreatie;
 • In tijden van drukte zet je automatisch een tandje bij, geen probleem;
 • Je woont op redelijke reisafstand van Amersfoort.

Wie zijn wij?

NFN Open & Bloot is een dynamische organisatie vol toekomstplannen. Onze leden, zakelijke relaties en mensen die ons een warm hart toedragen willen we graag enthousiast meenemen in die plannen. We hebben een mooi en interessant verhaal te vertellen. Niet alleen aan onze achterban, maar aan iedereen. We zijn een maatschappelijke belangenorganisatie op het gebied van naaktrecreatie met diverse doelgroepen en vele betrokkenen.

Het kantoor van de vereniging is gevestigd in het hart van Amersfoort. Met 13 collega’s vormen we een klein, professioneel team. We voeren het dagelijkse werk uit en nemen het voortouw in nieuwe initiatieven en projecten. Als Directie-assistent / Medewerker Ledenservice & Support ben je onderdeel van dit team dat zich vol passie inzet om haar doelen te bereiken.

Zin om ons team te komen versterken? Stuur dan jouw motivatie, aangevuld met een uitgebreid CV, naar christine@nfn.nl t.a.v. Christine Kouman. Reageren kan tot 26 maart 2023.  De functie is ingedeeld in schaal 7 van de CAO Recreatie. We bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Datum van ingang is bespreekbaar. De vacature is voor 28 uur per week.