Oproepjes van NFN – help je ons mee?

Voor onze magazines BlootGewoon! en UIT! en voor onze website zijn we regelmatig op zoek naar figuranten, interviewkandidaten en verhalen. Op deze pagina vind je een actueel overzicht van de rubrieken waarvoor we nog vulling zoeken. Zit er iets voor je bij? Mail naar redactie@nfn.nl 

Gezocht: Deel jouw zomerplannen!

Ah, de zomer… Ons favoriete blootseizoen! Op welke zomerplannen verheug jij je nu al? Wordt het een vakantiehuisje over de grens, een last-minute B&B in eigen land, een rondrit met de camper of duik je de natuur in met je tent? Staan het naaktstrand en de ligweide van de sauna deze zomer hoog op jouw vitamine D-scoor-lijstje? Laat het ons weten!

Deel jouw zomerplannen met de redactie van magazine BlootGewoon! via redactie@nfn.nl en stuur een leuk pasfotootje van jezelf mee. Wie weet zetten we jouw zomerplannen in het zonnetje en help jij zo andere bloteriken aan leuke vakantie-ideeën!

Gezocht: Grappige anekdotes!

Voor de rubriek ‘Ontboezemingen’ in magazine BlootGewoon! zoeken wij naar anekdotes die even gênant als hilarisch zijn. Wat maakte jij mee op een blootlocatie of in je blote kont waardoor je nu nóg moet lachen als je eraan terugdenkt? Wat gebeurde er waardoor jij even met je bek vol tanden stond?

Heb jij hier een grappige anekdote over? Stuur deze dan naar redactie@nfn.nl. Dan lees je jouw ontboezeming misschien terug in magazine BlootGewoon! én maak je kans op een cadeaubon voor onze webshop.

Gezocht: Durf je bloot te geven!

Zit jij lekker in je vel? En komt dat misschien wel juist doordat je zo graag uit de kleren gaat? Dan willen wij je graag interviewen voor de volgende editie van BlootGewoon! magazine.

Hoe denk jij over je eigen lijf? Doe je er alles aan om zo gezond en slank mogelijk te eten of ben je juist een volle levensgenieter die trots is op jouw onsje meer? Voor de rubriek ‘Dit ben ik’ in BlootGewoon! magazine zoekt de redactie mannen en vrouwen die zich over dit onderwerp willen laten interviewen én bloot op de foto durven.

Interesse? Stuur een kort mailtje voor ‘Dit ben ik’ met je leeftijd en foto naar redactie@nfn.nl.