Oproepjes van NFN – help je ons mee?

Voor onze magazines BlootGewoon! en UIT! en voor onze website zijn we regelmatig op zoek naar figuranten, interviewkandidaten en verhalen. Op deze pagina vind je een actueel overzicht van de rubrieken waarvoor we nog vulling zoeken. Zit er iets voor je bij? Mail naar [email protected] 

Gezocht: Durf je bloot te geven!

Zit jij lekker in je vel? En komt dat misschien wel juist doordat je zo graag uit de kleren gaat? Dan willen wij je graag interviewen voor de volgende editie van BlootGewoon! magazine.

Hoe denk jij over je eigen lijf? Doe je er alles aan om zo gezond en slank mogelijk te eten of ben je juist een volle levensgenieter die trots is op jouw onsje meer? Voor de rubriek ‘Dit ben ik’ in BlootGewoon! magazine zoekt de redactie mannen en vrouwen die zich over dit onderwerp willen laten interviewen én bloot op de foto durven.

Interesse? Stuur een kort mailtje voor ‘Dit ben ik’ met je leeftijd en foto naar [email protected].

Gezocht voor rubriek Uit & Thuis

Hoe zie jij er op je vakantieadres uit? En hoe thuis? Maakt dat een wereld van verschil of juist helemaal niet? Voor de rubriek Uit & Thuis in magazine UIT! zoeken wij kandidaten die het leuk vinden om één mooie vakantiefoto te delen en één leuke foto in de thuisomgeving. Iets voor jou? Geef je dan op via [email protected].

Gezocht: doorgewinterde bloteriken

In de zomer én de winter, tijdens hittegolven of tussen ijspegels: jij gaat het hele jaar rond bloot. Buiten de deur, maar ook thuis, waar je een vierseizoenen-blootomgeving hebt gecreëerd. Herken jij je hierin? Vind je het leuk om in magazine UIT! te vertellen waar jij in de winter bloot recreëert en wat jij allemaal doet om ’s winters comfortabel in je blootje te kunnen zijn? Meld je dan aan via [email protected] en wie weet interviewen en fotograferen wij jou als ‘winterharde’ naaktrecreant!

Gezocht: deel jouw droomplek!

Vind jij dat jouw favoriete vakantiebestemming niet in magazine UIT! mag ontbreken? Vertel ons in 140 woorden wat de plek zo geweldig maakt en stuur je eigen (naaktrecreatie)foto’s naar [email protected]. Als jouw droomplek geplaatst wordt, ontvang je een cadeaubon voor in onze webshop!