Oproepjes van NFN – help je ons mee?

Voor onze magazines BlootGewoon! en UIT! en voor onze website zijn we regelmatig op zoek naar figuranten, interviewkandidaten en verhalen. Op deze pagina vind je een actueel overzicht van de rubrieken waarvoor we nog vulling zoeken. Zit er iets voor je bij? Mail naar redactie@nfn.nl 

Gezocht: Deel jouw zomerplannen!

Ah, de zomer… Ons favoriete blootseizoen! Op welke zomerplannen verheug jij je nu al? Wordt het een vakantiehuisje over de grens, een last-minute B&B in eigen land, een rondrit met de camper of duik je de natuur in met je tent? Staan het naaktstrand en de ligweide van de sauna deze zomer hoog op jouw vitamine D-scoor-lijstje? Laat het ons weten!

Deel jouw zomerplannen met de redactie van magazine BlootGewoon! via redactie@nfn.nl en stuur een leuk pasfotootje van jezelf mee. Wie weet zetten we jouw zomerplannen in het zonnetje en help jij zo andere bloteriken aan leuke vakantie-ideeën!

Gezocht: Jouw onvergetelijke momenten!

Voor de rubriek ‘Ontboezemingen’ in magazine BlootGewoon! zoeken wij leuke anekdotes. Welke ervaring of ontmoeting met betrekking tot naaktrecreatie staat voor altijd op jouw netvlies gebrand? Welke blote herinnering vergeet jij nooit meer?

Stuur je beknopte (+/- 150 woorden) anekdote naar redactie@nfn.nl. Misschien lees je jouw ontboezeming dan terug in het volgende nummer van magazine BlootGewoon!. In dat geval maak je ook nog kans op een cadeaubon voor onze webshop!

Gezocht: Durf je bloot te geven!

Zit jij lekker in je vel? En komt dat misschien wel juist doordat je zo graag uit de kleren gaat? Dan willen wij je graag interviewen voor de volgende editie van BlootGewoon! magazine.

Hoe denk jij over je eigen lijf? Doe je er alles aan om zo gezond en slank mogelijk te eten of ben je juist een volle levensgenieter die trots is op jouw onsje meer? Voor de rubriek ‘Dit ben ik’ in BlootGewoon! magazine zoekt de redactie mannen en vrouwen die zich over dit onderwerp willen laten interviewen én bloot op de foto durven.

Interesse? Stuur een kort mailtje voor ‘Dit ben ik’ met je leeftijd en foto naar redactie@nfn.nl.