Oproepjes van NFN – help je ons mee?

Voor onze magazines BlootGewoon! en UIT! en voor onze website zijn we regelmatig op zoek naar figuranten, interviewkandidaten en verhalen. Op deze pagina vind je een actueel overzicht van de rubrieken waarvoor we nog vulling zoeken. Zit er iets voor je bij? Mail naar [email protected] 

Gezocht: Durf je bloot te geven!

Zit jij lekker in je vel? En komt dat misschien wel juist doordat je zo graag uit de kleren gaat? Dan willen wij je graag interviewen voor de volgende editie van BlootGewoon! magazine.

Hoe denk jij over je eigen lijf? Doe je er alles aan om zo gezond en slank mogelijk te eten of ben je juist een volle levensgenieter die trots is op jouw onsje meer? Voor de rubriek ‘Dit ben ik’ in BlootGewoon! magazine zoekt de redactie mannen en vrouwen die zich over dit onderwerp willen laten interviewen én bloot op de foto durven.

Interesse? Stuur een kort mailtje voor ‘Dit ben ik’ met je leeftijd en foto naar [email protected].

Gezocht voor rubriek Uit & Thuis

Hoe zie jij er op je vakantieadres uit? En hoe thuis? Maakt dat een wereld van verschil of juist helemaal niet? Voor de rubriek Uit & Thuis in magazine UIT! zoeken wij kandidaten die het leuk vinden om één mooie vakantiefoto te delen en één leuke foto in de thuisomgeving. Iets voor jou? Geef je dan op via [email protected].

Gezocht: saunafiguranten voor BlootGewoon! magazine

Voor een fotoshoot in het mooie SpaSereen Maarssen zoeken wij nog enkele figuranten. De fotoshoot vindt plaats op dinsdag 13 februari tussen 08:00 uur en 09:45 uur. Lijkt je dit leuk en ben je beschikbaar? Stuur dan een e-mail met daarin een foto van jezelf naar [email protected]. Je reiskosten worden vergoed en je mag de rest van de dag lekker in de sauna vertoeven!

Gezocht: deel jouw droomplek!

Vind jij dat jouw favoriete vakantiebestemming niet in magazine UIT! mag ontbreken? Vertel ons in 140 woorden wat de plek zo geweldig maakt en stuur je eigen (naaktrecreatie)foto’s naar [email protected]. Als jouw droomplek geplaatst wordt, ontvang je een cadeaubon voor in onze webshop!