Bloot genieten in binnen- en buitenland

UIT! is het ledenmagazine van NFN over naaktrecreatie en staat boordevol: vakantiebestemmingen, reistips, verenigingsnieuws, wellness, interviews en achtergrondartikelen. Het verschijnt twee keer per jaar in oktober en december. Als NFN-lid ontvang je elke nieuwe editie van UIT! (en ons andere magazine BlootGewoon!) bij jou thuis. Ook hebben? Word lid van NFN Open & Bloot of bestel jouw magazine in onze webshop.

Bestel UIT! in de webshop

 

 

magazine uit nfn

Relaxte roadtrip langs de Spaanse Zuidkust

Ook zo’n behoefte aan die heerlijke Spaanse zon, maar geen zin in kamperen of handdoekje leggen in grote hotels? Boek een ontspannen blootverblijf in een Spaanse finca! In deze kleinschalige B&B’ s staan rust, comfort en genieten centraal. Helemaal als ze adult only zijn. In deze editie van UIT! lees je een uitgebreide reisreportage langs blote Spaanse finca’s.

uit finca spanje naturisme

Jongerenvakanties

NFN Open & Bloot is sinds 2017 hoofdsponsor van de Internatuur Jongerenvakantie, de leukste buitenlandse groepsreis voor jonge naaktrecreanten. Na vijf jaar is het tijd voor een evaluatie. Ben jij tussen de 18 en 27 en heb je er wel oren naar? Vul dan de enquête in en geeft je ideale vakantie vorm!

Vul de enquete in

 

Jongerenvakantie nfn

Naar de sauna met het hele gezin

Een wellnessresort is voor velen dé plek om even los te komen van de dagelijkse beslommeringen. Heerlijk in je eentje, met je partner of met een groepje vrienden een dagje niksen en luieren. We noemen het weleens gekscherend een ‘zwembad-de-luxe’ voor volwassenen. Maar wist je dat er tal van sauna’s zijn waar je ook met je kind(eren) welkom bent?

Overzicht gezinsvriendelijke sauna’s