01-10-2022

Nieuwe editie BlootGewoon! magazine

De herfst is ingetreden. Valt er dan nog veel over naaktrecreatie te melden? Jazeker! Deze editie van BlootGewoon! staat er weer bomvol mee.

blootgewoon magazine

Naked The Hague
Bloot op de foto: iets voor jou? Voor zijn fotoboek Naked The Hague fotografeerde Leon Schröder 250 mensen met en zonder kleren De ontroering die de foto’s bij deelnemers veroorzaken, laat zien dat realistische lichaamsvoorbeelden hard nodig zijn.

Schaamte
We schamen ons nog te vaak voor hoe we eruitzien. Waar komt dat toch vandaan? In de rubriek Dossier geven twee sociologen daar hun mening over.

Sauna-aanbiedingen
Echte lijven zie je gelukkig genoeg in de sauna, waar we deze herfst weer lekker bij de kachel kruipen. Met de leuke lezersaanbiedingen in deze editie geven we je alle reden om dat ook te doen.

Reisreportages
Ben jij in gedachten alweer bij je volgende vakantie? Doe dan inspiratie op met de reisreportages over Kroatië en een treinreis door Europa. Laat lichaamsschaamte je in ieder geval niet tegenhouden als je er bloot op uit wil. Als schaamte kan worden aangeleerd, dan kan het ook weer worden afgeleerd.

De elfde editie van BlootGewoon! wordt in de week van 5 oktober 2022 bezorgd bij onze leden en was verkrijgbaar in de tijdschriftenwinkels zoals AKO, Bruna, Libris, Primera en The Readshop en is nog steeds verkrijgbaar via onze eigen webshop.