06-06-2023

Nu te lezen: BlootGewoon! magazine editie 13

De nieuwe BlootGewoon! is een zomerse editie vol achtergrondverhalen, reportages en praktische tips voor iedere bloterik. Wat valt er zoal te lezen in editie 13?

Blootgewoon magazine cover

06-06-2023: De dertiende editie van het magazine BlootGewoon! ploft deze week bij NFN-leden op de deurmat en is vanaf 10 juni ook  in de meeste magazineshops verkrijgbaar, net als via Bol.com en in onze eigen webshop. Lekker om in de zon te lezen of om alvast in je vakantiekoffer te stoppen!

Bij een zomerse editie horen zonnige onderwerpen en daar staat deze editie dan ook vol van. We lichten alvast een tipje van de sluier voor je op.

Op 21 juni vieren we de Nationale Toplessdag en daar sluit het achtergrondartikel Topless door de tijd goed bij aan. Geen lichaamsdeel is maatschappelijk zo omstreden als de blote vrouwenborst en dat blijkt al eeuwenlang zo te zijn.

Diepte-interviews en reisreportages

Ook reuze-interessant, ons interview met emeritus hoogleraar psychologie Liesbeth Woertman over schoonheidsidealen: waarom hechten we daar zoveel waarde aan? En wat is de relatie hierin met naaktrecreatie?

bloot onder de Thaise zon

Mis verder de reisreportages niet! Met een rondje Caraïben op de Big Nude Boat, een bezoek aan de de Zeeuwse naaktstranden en een rondreis langs Thaise blootresorts. Ook tippen we tien blootlocaties die aan zee liggen.

Sauna-sfeerverslagen en nog veel meer

Krijg je de kriebels van zand tussen je billen? Vlij je deze zomer dan neer op de ligweides van Thermen La Mer en Hezemeer, sauna’s waarover je in het magazine sfeerverslagen leest. Lees daarnaast ook alles over de eeuwenoude traditie van de rooksauna, die zijn oorsprong in Estland heeft.

Dit en nog veel meer lees je in deze gloednieuwe editie van BlootGewoon!.

topless door de tijd

De dertiende editie van BlootGewoon! wordt in de week van 6 juni 2023 bezorgd bij onze leden en is vanaf 10 juni ook verkrijgbaar bij veel vestigingen van tijdschriftenwinkels zoals AKO, Bruna, Libris, Primera en The Readshop, via onze eigen webshop en bij Bol.com.