24-06-2024

Nu te lezen: BlootGewoon! magazine editie 15

Lees een voorproefje van de vijftiende editie van BlootGewoon!, ons magazine over vrijheid, ontspannen en lekker in je vel zitten.

24-06-2024: De vijftiende editie van BlootGewoon! is nu te lezen! NFN-leden hebben het magazine inmiddels thuis ontvangen en daarnaast is ‘ie verkrijgbaar bij veel vestigingen van tijdschriftenwinkels zoals AKO, Bruna, Libris, Primera en The Readshop, via onze eigen webshop, bij magvilla.nl en bol.com.

Het magazine telt weer ruim 80 pagina’s vol reportages, achtergrondartikelen, interviews en tips rond uiteenlopende blote thema’s. Lees onder meer ons interview met Ellen ten Damme, de veelzijdige muzikante en actrice die nooit bang geweest is om zich bloot te geven in films en reclames. En ook in haar vrije tijd bloot graag bloot ontspant. Maar is dat niet lastig als BN’er?

Persoonlijke verhalen en achtergrondartikelen

Een ander verhaal waar wij zeer trots op zijn: vrouwen die vertellen over de relatie die zij met hun borsten hebben. Klein, groot, dik, dun, appel- of peervormig, of littekens op de plek waar ze ooit zaten, iedere borst mag het zonlicht zien!

Het dossier staat dit keer in het teken van veilig bloot recreëren, waarvoor NFN Open & Bloot het Prettig Bloot-label voert. Waar staat dit label voor en welke rol hebben naaktrecreanten zelf in het bevorderen van veiligheid en een prettige sfeer op blootlocaties?

Reis- en saunareportages

Laat je verder ook deze keer inspireren door onze reisverslagen. Met road-trips door Noord-Italië, Duitsland en Denemarken, of dichterbij: we vertellen je over de verborgen parels van Amsterdam. Plus: is het een feit of een fabel dat blootcampings duurder zijn dan textielcampings?

En mis ook de saunareportages niet. Dit keer bezochten wij twee mooie, hele verschillende sauna’s: Thermen Binnenmaas en Blue Wellness Stadspark. Grote kans dat je er hierna zelf een kijkje wil nemen.

Dit alles en nog veel meer lees je in het nieuwste zomernummer van BlootGewoon! magazine!