Word lid van NFN

Dit zijn de voordelen

Word lid van NFN

NFN Open & Bloot zorgt samen met 58.000 naaktrecreanten dat bloot in Nederland gewoon is en blijft. Word lid en kies de lidmaatschapsvorm die bij je past.

Zomeractie lidmaatschap NFN

Word de rest van het jaar 2022 voor slechts € 23,70 per persoon lid* van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je een kortingscode waarmee je in de webshop de Nudie-puzzel of de Nudie-thermosfles met € 10,00 extra korting aanschaft! Let op: is/zijn er al personen op jouw adres lid van NFN, sluit dan met de zomeractie een MEDEBEWONERS LIDMAATSCHAP af, voor € 15,80 en ontvang € 10,- korting op de Nudie-producten. 

Draag bij aan de ontwikkeling van naaktrecreatie

Word nu lid van NFN Open & Bloot met deze fantastische zomeraanbieding**. Hiermee ben je de rest van het jaar 2022 lid en draag je bij aan de acceptatie, ontwikkeling en promotie van naaktrecreatie in Nederland. Bovendien profiteer je van alle voordelen van het lidmaatschap:

  • Blijf op de hoogte met de magazines BlootGewoon! (nog één editie in oktober 2022) en UIT! (nog één editie in december 2022)
  • Ontvang een digitale kortingscode ter waarde van € 10,00 waarmee je de Nudie-puzzel of de Nudie-thermosfles extra voordeling in de webshop kunt kopen
  • Ontvang de NFN-jaarkaart 2022 waarmee je toegang krijgt tot alle blootlocaties waar ook ter wereld
  • Profiteer van de ledenvoordelen in de webshop of op locaties

Profiteer direct van korting

*Een standaard jaarlidmaatschap kost normaalgesproken € 31,60 per persoon als jij als enige op jouw adres lid bent. Je profiteert nu dus direct van € 7,90 korting op je lidmaatschap en maar liefst € 10,00 op Nudie-producten. Word je als medebewoner lid van NFN, dan krijg je met deze zomeractie ook de kortingscode van € 10,00 cadeau!

**Deze aanbieding geldt t/m 2 oktober 2022 voor iedereen die een betaald lidmaatschap (standaard of medebewoners) afsluit. De kortingscode is tot 1 november 2022 in te wisselen op de geselecteerde producten in de webshop. Op deze actie zijn de actielidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

JA, IK WORD LID


De tarieven in 2022 zijn:

Jaarlidmaatschap 2022 - € 31,60 

Woon je alleen of ben je de enige op jouw adres die graag naakt recreëert en ben je ouder dan 25 jaar, dan past dit lidmaatschap bij jou. Ook als je met meerdere mensen op hetzelfde huisadres lid wilt worden, kiest de eerste die zich inschrijft voor dit type lidmaatschap. De medebewoners kunnen vervolgens een lidmaatschap voor medebewoners kiezen.

-Belangenbehartiging
-Maatschappelijke acceptatie
-Advies & informatie
-Jaarkaart met INF-zegel
-Ledenvoordeel
-4x magazine per jaar

JA, IK WORD LID

Jaarlidmaatschap Jong-volwassenen (18 t/m 25 jaar) 2022 - € 15,80 p.p.p.j.
Je profiteert van alle voordelen en draagt bij aan ons werk. Je ontvangt geen magazines bij dit lidmaatschap. Wil je dit wel, sluit dan een standaard jaarlidmaatschap af (zie hierboven).

JA, IK WORD LID

Jaarlidmaatschap Medebewoner 2022 - € 15,80 p.p.p.j. 
Wil je samen met je partner/huisgenoot/gezinsleden lid worden? Dan betaalt de eerste persoon het jaarlidmaatschap van € 31,60. Ieder volgende volwassen persoon op hetzelfde adres betaalt € 15,80 met het jaarlidmaatschap voor medebewoners. Per adres wordt één magazine verstuurd. 


-Belangenbehartiging
-Maatschappelijke acceptatie
-Advies & informatie
-Jaarkaart met INF-zegel
-Ledenvoordeel

JA, IK WORD LID

*Let op: ben je al lid en wil je je partner of andere huisgenoten aanmelden, dan kan dit alleen via het Ledenportaal

Verenigingslid 2022 - € 15,80 voor 4 magazines per kalenderjaar
Omdat jouw vereniging al een afdracht doet voor de diensten die NFN levert aan het bestuur, hoef je ons basislidmaatschap niet te betalen. Jij betaalt voor het ontvangen van onze magazines.

Je betaalt voor de magazines per kalenderjaar. Besluit je later in het jaar de magazines te ontvangen, dan kan dat ook. Je betaalt dan € 3,95 per dat jaar nog uit te geven magazine(s) inclusief verzendkosten binnen Nederland. 

Regel je dit voor:
Voor 1 maart, dan betaal je € 15,80 (4 magazines)
Voor 25 mei, dan betaal je € 11,85 (3 magazines)
Voor 14 september, dan betaal je € 7,90 (2 magazines)
Voor 15 november, dan betaal je € 3,95 (1 magazine)

Voor het volgende kalenderjaar krijg je in december een factuur.

Lees alles over NFN & Verenigingsleden.

JA, IK WIL ALS VERENIGINGSLID MIJN LIDMAATSCHAP ACTIVEREN


Handig: Tarievenoverzicht in pdf


BlootGewoon-Naaktstrand-Nederland-6

 

Bij NFN zetten wij ons iedere dag weer vol enthousiasme en daadkracht in voor jou en al die andere Nederlanders die graag bloot recreëren. Word lid van NFN Open en Bloot – dan draag je bij aan de acceptatie van bloot en heb je op veel manieren een streepje voor:

✔ Met jouw lidmaatschap help je mee om al die prachtige blootlocaties in Nederland te laten voortbestaan en uit te breiden.

✔ Samen met jou bouwen we aan veiligheid, vrijheid, respect en aan een wereld waarin iedereen zijn eigen keuzes kan maken.

✔ Je draagt bij aan de promotie, acceptatie en de imagoverbetering van bloot in Nederland.

✔ Je ontvangt in een volledig lidmaatschapsjaar 4x per jaar onze magazines BlootGewoon! en UIT! thuis. Word je later in het jaar lid? Dan ontvang je de magazines die dat jaar nog verschijnen.

✔ Met onze jaarkaart heb je toegang tot blootlocaties; waar dan ook ter wereld!

✔ Om het blote leven nog leuker te maken organiseren wij vaak evenementen en activiteiten.

✔ Kortingen en voordelen bij veel campings, sauna's vakantielocaties en verenigingsterreinen.

✔ In onze webshop vind je allerlei leuk artikelen waar je als lid extra korting op krijgt.

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Ja, ik wil lid worden

Informatie voor leden

Al sinds 1961 zetten wij ons enthousiast in voor een Nederland waarin iedereen de keuze heeft om in alle vrijheid bloot te recreëren en waarin anderen die keuze respecteren. Als belangenbehartiger en ledenorganisatie is het belangrijk om een duidelijke koers te varen en tegelijkertijd te blijven meebewegen met veranderende wensen en situaties. Mede daarom hebben we in 2020 onze organisatiestructuur aangepast en introduceren we vanaf 2022 onze nieuwe, transparante tariefstructuur met meer keuzevrijheid.

Wat betekent dit voor jou per 2022?

Dat hangt af van je woonsamenstelling. Als eerste lid van een huishouden kost jouw lidmaatschap in 2022 € 31,60. Elke medebewoner van 18 jaar en ouder betaalt enkel het basislidmaatschap van € 15,80. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis lid. Voor een huishouden met twee volwassenen (of meer) wordt het lidmaatschap vanaf 2022 dus € 15,80 voordeliger.

Samen NFN-lid worden

Woon je met meerdere mensen op één adres, maar ben jij als enige lid? Dan is het nu extra interessant dat je huisgenoten ook lid worden. Daarmee steun je NFN én draag je bij aan een Nederland waar bloot gewoon is en blijft. Zo kunnen jullie in de toekomst samen (blijven) bloot genieten. Het lid maken van je medebewoner(s) kan alleen via het Ledenportaal.

Alle voordelen