Belangenbehartiging

NFN Open & Bloot signaleert en pakt misstanden aan in het belang van (toekomstige) naaktrecreatie en in het belang van Nederlandse naaktrecreanten. Komen die belangen in het geding, springen we in de bres en oefenen we druk uit. De ene keer door een stevige vuist te maken, een andere keer door een vriendelijk duwtje in de juiste richting te geven.

Daarnaast zitten wij met grote regelmaat om tafel bij bijvoorbeeld gemeenten en recreatieschappen op het moment dat er recreatiegebieden (her)ingericht worden. NFN helpt deze instanties graag bij het onderzoeken van de mogelijkheden het aanpakken van vraagstukken over openbare naaktrecreatie.

Belangenbehartiging bestaat uit verschillende aspecten:

  • Begrijpen/aanvoelen wat de behoeften en wensen van naaktrecreanten zijn.
  • In gesprek gaan met organisaties die hierin een rol spelen.
  • Invloed uitoefenen op deze organisaties.
  • Het helpen van organisaties bij vraagstukken over openbare naaktrecreatie, bijvoorbeeld bij het aanleggen of verplaatsen van een naaktstrand.

Voor het bereiken van onze doelen kiezen we altijd voor een open en realistische insteek. We proberen altijd voor iedereen een acceptabele oplossing te vinden. Hierbij verliezen we de belangen van de naaktrecreanten nooit uit het oog.

Neem gerust contact met ons op, we helpen graag.

Lopende zaken belangenbehartiging