27-05-2024

9 juni 2024 – Landelijke Open Dag Naaktrecreatie

Kom de sfeer proeven op één van de vele deelnemende locaties!

27-05-2024: Op zondag 9 juni 2024 doen circa veertig bij NFN aangesloten naturistenverenigingen en samenwerkingspartners van NFN weer mee aan de Landelijke Open Dag Naaktrecreatie. Een mooie gelegenheid om vrijblijvend kennis te komen maken en de sfeer te proeven.

Deze Open Dag wordt jaarlijks georganiseerd door NFN Open & Bloot en is iedere keer weer een groot succes. Zo’n 2,5 miljoen Nederlanders recreëren wel eens bloot: denk bijvoorbeeld aan bloot zonnen, zwemmen of vakantievieren. En dat kan uitstekend op de prachtige verenigingsterreinen en andere plekken die meedoen aan de Landelijke Open Dag Naaktrecreatie.

Deelnemende locaties in jouw buurt

Nieuwsgierig geworden? Met zoveel deelnemende locaties is er altijd wel eentje bij jou in de buurt te vinden. Via onderstaande knop vind je een overzicht. Ontdek op de Open Dag Naaktrecreatie de mooiste terreinen en andere blootlocaties die Nederland rijk is; we durven te wedden dat je nog een keertje terugkomt!

P.s.: wegens wateroverlast door de vele regenval van de afgelopen tijd, kan het zijn dat locaties hun Open Dag helaas moeten afgelasten. We hopen natuurlijk dat het niet zover komt, maar het zou jammer zijn als je na een mogelijk lange rit toch voor een dichte deur staat.

Neem dus voor vertrek even contact met jouw beoogde locatie op, zodat je zeker weet dat de Open Dag daar doorgaat.

Overzicht van alle deelnemende locaties

Meer nieuws

Bekijk alle actualiteiten