12-04-2022

Persbericht – Winnaars BlootKompas! Awards 2022

Van 7 tot en met 11 april werden de winnaars van de BlootKompas! Awards 2022 bekend gemaakt. De BlootKompas! Awards zijn de publieksprijzen voor de – door naaktrecreanten – best gewaardeerde blootlocaties in vijf categorieën: camping, accommodatie, sauna, verenigingsterrein en naaktstrand. Op BlootKompas.nl, dé locatievinder en reviewsite van NFN Open & Bloot voor blootlocaties wereldwijd, werden de winnende blootlocaties het hoogst gewaardeerd door hun gasten.

BlootKompas!

Van 7 tot en met 11 april werden de winnaars van de BlootKompas! Awards 2022 bekendgemaakt. De BlootKompas! Awards zijn de publieksprijzen voor de – door naaktrecreanten –  best gewaardeerde blootlocaties in vijf categorieën: camping, accommodatie, sauna, verenigingsterrein en naaktstrand.

Op BlootKompas.nl, dé locatievinder en reviewsite van NFN Open & Bloot voor blootlocaties wereldwijd, werden de winnende blootlocaties het hoogst gewaardeerd door hun gasten.

BlootKompas! Awards winnaars 2022

Categorie camping:

1.         Le Couderc, Frankrijk
2.         Le Clos Barrat, Frankrijk
3.         Flevo-Natuur, Nederland

Categorie accommodatie:

1.         GrottaMiranda, Italië
2.         Lavinia Naturist Resort, Spanje
3.         B&B Finca Sonada, Spanje

Categorie sauna:

1.         Spa One, Oosterhout
2.         Sauna Centre du Lac, Pijnacker
3.         Thermen Berendonck, Wijchen

Categorie verenigingsterrein:

1.         Athena Helios, Meerbeek (BE)
2.         De Peelrand, Zeeland (NB)
3.         De Mierenhoop, Bunne (DR)

Categorie naaktstrand:

1.         Naaktstrand Engelermeer, Den Bosch
2.         Naaktstrand Bussloo, Voorst (GE)
3.        Naaktstrand Hoek van Holland

Over de BlootKompas! Awards

De BlootKompas! Awards zijn publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde blootlocaties in de wereld. De winnaars worden bepaald aan de hand van de waardering die gasten via een review op www.blootkompas.nl geven aan de locaties die ze bezocht hebben. Alle blootlocaties in binnen- en buitenland jaarlijks kans op een Award. Voor meer informatie en ga je naar blootkompas.nl/awards.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Belangenorganisatie en kennis delen
NFN Open & Bloot behartigt de belangen van de 2,5 miljoen naaktrecreanten in Nederland en informeert over blootlocaties. Zij adviseert overheden, beheerders van stranden, recreatiegebieden en locaties. NFN zet zich in om naaktrecreatie bespreekbaar te maken in de (social) media en informeert geïnteresseerden over locaties, mogelijkheden en ontwikkelingen op het gebied van naaktrecreatie en aanverwante onderwerpen.

BlootKompas! is de locatievinder van NFN Open & Bloot.

Kijk voor meer informatie op www.blootgewoon.nl, www.nfn.nl, www.natuurlijknfn.nl of neem contact met ons op via [email protected]

 

 

Word vandaag nog lid van NFN Open & Bloot

Met jouw lidmaatschap draag je bij aan onze belangrijke taak als belangenbehartiger voor naaktrecreatie in Nederland. Samen zorgen we ervoor dat bloot gewoon is en gewoon blijft.

Ik wil lid worden

Meer nieuws

Bekijk alle actualiteiten