24-04-2024

Bij deze locaties ontspan je het beste in je blootje!

Winnaars van de BlootKompas! Awards 2024-publieksprijzen bekend.

Onderstaand persbericht is naar landelijke en regionale media gestuurd n.a.v. de BlootKompas! Awards 2024.

24-04-24: Circa 2,5 miljoen Nederlanders recreëren graag in hun blootje. Waar zij dat het allerliefste doen, is duidelijk nu de winnaars van de BlootKompas! Awards 2024 zijn uitgereikt!

De BlootKompas! Awards zijn felbegeerde publieksprijzen die worden georganiseerd door NFN Open & Bloot, de belangenbehartiger van alle Nederlandse naaktrecreanten.

Hiermee worden blootlocaties in het zonnetje gezet die het afgelopen jaar het hoogste gewaardeerd werden door hun gasten, op basis van reviews op blootkompas.nl, de grootste locatievinder voor naaktrecreatielocaties wereldwijd.

De BlootKompas! Awards zijn uniek in de wereld en worden door naaktrecreanten echt als een kwaliteitskenmerk gezien. Wanneer zij hun volgende blote vakantie of weekendje weg zoeken, weten ze dat ze bij deze winnende locaties aan het juiste adres zijn.

BlootKompas! Awards winnaars 2024 op een rij:

  • Best beoordeelde sauna 2024: Spa One (Oosterhout, Noord-Brabant)
  • Best beoordeelde accommodatie 2024: Finca Fabulosa (Spanje)
  • Best beoordeelde camping 2024: 1. Le Couderc (Frankrijk)
  • Best beoordeelde naaktstrand 2024: Naaktstrand Engelermeer (Den Bosch, Noord-Brabant)
  • Best beoordeelde vereniging 2024: De Mierenhoop (Bunne, Drenthe)
  • Meest beoordeelde blootlocatie (met positieve reviews) 2024: Spa One (Oosterhout, Noord-Brabant)

De winnaars mogen met trots de titel ‘Best beoordeelde locatie’ binnen hun categorie voeren en de winnaar van elke categorie ontvangt daar bovenop een prachtige fysieke award om op een prominente plaats neer te zetten.

NFN feliciteert alle winnaars met deze mooie prestatie!

Ben je benieuwd wat gasten van hun verblijf bij deze winnende locaties vonden? Lees hier meer.

Over de BlootKompas! Awards

De BlootKompas! Awards zijn publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde blootlocaties ter wereld. De winnaars worden bepaald aan de hand van de waardering die gasten via een review op www.blootkompas.nl geven aan de locaties die ze bezocht hebben in de periode van 1 april 2023 t/m 3 april 2024. Alle blootlocaties in binnen- en buitenland maken jaarlijks kans op een Award. De BlootKompas Awards! zijn een initiatief van NFN Open & Bloot, de belangenorganisatie voor naaktrecreanten in Nederland.

Over NFN Open & Bloot

NFN Open & Bloot behartigt de belangen van 2,5 miljoen naaktrecreanten in Nederland. 55.000 van hen zijn rechtstreeks bij NFN aangesloten en/of lid bij een bij NFN aangesloten vereniging. NFN is deskundig gesprekspartner voor overheden, media, naaktrecreanten en andere belanghebbenden. We zoeken actief de publiciteit en mengen ons in interessante maatschappelijke debatten. Zo voorzien we onze gesprekspartners van kennis en informatie ten aanzien van naaktrecreatie en luisteren we naar de behoeften. Locatievinder BlootKompas! is van NFN Open & Bloot en telt meer dan 2.100 blootlocaties wereldwijd.

Meer nieuws

Bekijk alle actualiteiten