04-06-2024

Landelijke Open Dag Naaktrecreatie georganiseerd door NFN Open & Bloot op 9 juni 2024

En deze locaties doen er mee!

Onderstaand persbericht is naar landelijke en regionale media gestuurd n.a.v. de Landelijke Open Dag Naaktrecreatie.

04-06-24: Op zondag 9 juni 2024 organiseert NFN Open & Bloot weer de Landelijke Open Dag Naaktrecreatie. Circa veertig bij NFN aangesloten naturistenverenigingen en met NFN samenwerkende blootlocaties verwelkomen deze dag iedereen die vrijblijvend kennis wil komen maken. Een mooie gelegenheid om eens de sfeer te proeven op deze mooie plekken!

De Open Dag wordt al jarenlang door NFN georganiseerd en is iedere keer weer een groot succes, zo horen wij vaak terug van de deelnemende locaties. Veel mensen blijken belangstelling te hebben voor deze fijne recreatievorm, die voor velen het ultieme gevoel van vrijheid betekent.

Zo’n 2,5 miljoen Nederlanders recreëren wel eens bloot: denk bijvoorbeeld aan bloot zonnen, zwemmen of vakantievieren. Dit kan op veel soorten locaties, zoals op naaktstranden, in de eigen tuin, in een mooi hotel of leuke B&B, noem maar op! En dus ook uitstekend op de prachtige verenigingsterreinen en andere locaties die meedoen aan de Landelijke Open Dag Naaktrecreatie.

Met zoveel deelnemende locaties is er altijd wel eentje te vinden die bij jou past en/of bij jou in de buurt is. Ze heten je graag welkom op 9 juni. Op onze website staat per provincie een actueel overzicht van de blootlocaties die meedoen. Ga voor meer informatie naar https://nfn.nl/opendag

Over NFN Open & Bloot

NFN Open & Bloot is dé belangenbehartiger voor naaktrecreatie in Nederland en zet zich in voor het behoud en de uitbreiding van plekken om naakt te recreëren, het vergroten van de maatschappelijke acceptatie van naaktrecreatie en het delen van kennis en informatie.

Doordat naturistenverenigingen bij NFN zijn aangesloten, ondersteunt NFN hun besturen. Bijvoorbeeld door jaarlijks de Landelijke Open Dag Naaktrecreatie te organiseren en deze bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen.

Meer nieuws

Bekijk alle actualiteiten