21-09-2023

Vacature: PR & Communicatiespecialist (28 – 32 uur)

Binnen ons marketing-communicatieteam zijn we op zoek naar een PR & Communicatiespecialist (28 – 32 uur). Lees de vacature en solliciteer!

Bij NFN Open & Bloot ben je onderdeel van een professioneel en enthousiast team dat zich dagelijks vol passie inzet om de belangen van alle naaktrecreanten in Nederland te behartigen en de maatschappelijke acceptatie van bloot te bevorderen. Help jij ons daarbij?

Binnen ons marketing-communicatieteam zijn we op zoek naar een:

PR & Communicatiespecialist (28 – 32 uur)

Functieomschrijving

Als PR & Communicatiespecialist heb je een belangrijke, afwisselende rol, voornamelijk in de externe communicatie. Je bent verantwoordelijk voor de contacten met diverse media en communiceert on- en offline met aangesloten verenigingen, met locatiebeheerders & partners in binnen- en buitenland. Daarnaast adviseer je jouw collega’s op het gebied van externe (leden)communicatie.

Ook schrijf je persberichten, nieuwsbrieven, berichten voor social media en artikelen voor onze websites met een doelgroepgerichte tone of voice. Je signaleert proactief kansen in de markt en de media en weet deze om te zetten naar plannen, die je vervolgens implementeert en uitvoert met je collega’s binnen het team.

Je bedenkt een gerichte PR- en communicatiestrategie en voert deze uit. Jouw kennis en ervaring op het gebied van PR en communicatie werken inspirerend binnen en buiten het kantoor.

Kortom: een veelzijdige functie in een gedreven team, waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en er gebruik wordt gemaakt van elkaars kwaliteiten om tot het beste resultaat te komen.

Wat verwachten we van je:

Voor deze functie zoeken wij iemand die net als de rest van het team fanatiek, enthousiast en authentiek is. Een kandidaat met minimaal HBO/academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur op basis van een afgeronde opleiding communicatie(wetenschappen). Je beschikt over minimaal vijf  jaar werkervaring als PR/Communicatieadviseur, bij voorkeur in een marketingomgeving.

Daarnaast zijn de volgende kenmerken op jou van toepassing:

 • Je bent aantoonbaar resultaatgericht
 • Je hebt aantoonbare ervaring met persvoorlichting
 • Je weet de weg in het uitgebreide landschap van social media
 • Je schrijft met een kritisch oog doelgroepgerichte en foutloos Nederlandse teksten
 • Je bent  flexibel, stressbestendig en creatief en hebt de capaciteit om meerdere zaken tegelijk op te pakken en snel te schakelen
 • Je gaat proactief en planmatig te werk, bent analytisch en functioneert zowel goed zelfstandig als in groepsverband
 • Je hebt ervaring in projectmanagement
 • Je  hebt ervaring in het adviseren en ondersteunen van directies op communicatievlak
 • Ervaring met WordPress, Canva, Spotler en Trello is een pré
 • Je hebt affiniteit met naaktrecreatie
 • Je woont op redelijke reisafstand van Amersfoort

Wie zijn wij?

NFN Open & Bloot is de belangenbehartiger van alle naaktrecreanten in Nederland, met diverse doelgroepen en vele betrokkenen. Een dynamische ledenorganisatie vol toekomstplannen! Onze leden, zakelijke relaties en mensen die ons een warm hart toedragen willen we daar graag enthousiast in meenemen. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken.

We hebben een mooi en interessant verhaal te vertellen. Niet alleen aan onze achterban, maar aan heel Nederland.  Zin om ons team te komen versterken? Stuur dan jouw motivatie, aangevuld met een uitgebreid CV, naar [email protected] t.a.v. Christine Kouman. Deze vacature blijft open staan tot er iemand is aangenomen. De functie is ingedeeld in schaal 9 van de CAO Recreatie. We bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Meer nieuws

Bekijk alle actualiteiten