27-03-2024

Bezoekers blikken terug op spetterend BlootGewoon! Zwemfeest

Hoe ervaarden BlootGewoon! Zwemfeestvierders de avond?

27-03-24: Afgelopen zaterdag 23 maart genoten meer dan 450 enthousiaste bloteriken volop tijdens het BlootGewoon! Zwemfeest in Zwemparadijs De Scheg te Deventer. We ontvingen leden vanuit het hele land en zelfs een paar leden van onze zuiderburen die helemaal vanuit België waren afgereisd!

Wij van NFN Open & Bloot vonden het – zoals altijd bij deze locatie – een zeer geslaagde en gezellige avond, die werkelijk voorbij vlóóg. Zelfs nu De Scheg de deuren dit keer al twee uur eerder voor ons open deed en we van 17:30 tot 22:30 van alle faciliteiten en leuke activiteiten konden genieten.

Uiteraard kunnen bezoekers zelf het beste beoordelen wat ze van dit evenement vonden en daarom vroegen wij hen naderhand naar hun ervaringen. Een selectie uit hun reacties lees je hieronder.

Positieve reacties van bezoekers BlootGewoon! Zwemfeest

“Ik was er voor de eerste keer en ga zeker nog een keer. Er hing een goede en relaxte sfeer. Jong en oud was goed vertegenwoordigd en het is een heerlijk zwembad met genoeg faciliteiten.”

“Het was een geweldige avond en wij hebben ons kostelijk vermaakt. Vooral de sauna’s en het stoombad zijn een mooie aanvulling. Wat mooi dat je op zo’n avond gewoon jezelf kunt zijn en dat bloot iedereen aan elkaar gelijk is!”

“Ik vond het zwemfeest in Deventer geweldig. Het was heel goed georganiseerd en het verliep op rolletjes, top!”

“Het was een heel fijne sfeer met heel veel leuke en blije mensen!”

“Wij zijn voor de derde keer geweest met ons gezin. Onze kinderen hebben erg genoten van de glijbanen en de verschillende activiteiten zoals de glijbanenrace en het schatduiken. Wat leuk om zoveel enthousiasme te zien bij de activiteitenbegeleidster. Dit werkte erg aanstekelijk, waardoor ik (45 jaar) ook mee heb gedaan aan een aantal activiteiten.”

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

“Fantastisch dat jullie dit weer georganiseerd hebben.  De Scheg was voor mij wel even rijden maar zeker de moeite waard. Leuk om op deze manier gelijkgestemden te ontmoeten.  De aquadance was super leuk.”

“Leuk feest, heb me zeer op mijn gemak gevoeld.”

“De opkomst was indrukwekkend – wat een ervaring om met zoveel gelijkgestemden te recreëren. De faciliteiten, animatie en deelname aan water-yoga waren bijzondere belevenissen. Ook was er tijd om nieuwe vrienden te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. De verkleedpartij en de hele reis waren absoluut de moeite waard.”

“Wij als ouders en ook onze twee kinderen hebben ervan genoten. Er waren leuke spelletjes die je kon doen maar dat was niet verplicht. Dat was gewoon heel fijn.”

“Wat was het weer een feest om met jullie allemaal samen een avondje te kunnen spetteren, plonzen, bubbelen en babbelen! Veel inpakken is niet nodig, dus met een handdoek in een tas op naar De Scheg. Jong en oud, dik en dun, het is er allemaal. En iedereen lijkt een glimlach opgezet te hebben! Wat heerlijk om een hele avond door te kunnen brengen zonder ook maar één kwaad woord te horen. Waar kom je dat nu nog tegen?”

Aandachtspuntjes

Naast alle complimenten kwamen er ook enkele aandachtspunten uit de reacties naar voren. Deze feedback nemen we uiteraard ook mee bij de evaluatie van dit evenement.

Zo bleek dat een deel van de bezoekers de watertemperatuur aan de lage kant vond. Direct na afloop heeft De Scheg al laten weten hier een volgende keer meer aandacht aan te geven.

Verder was het best druk bij de horeca, met name tijdens het spitsuur (tussen 18.30 en 19.30) maar ook daarna. De Scheg anticipeerde hier goed op door de hele avond met een dubbele bezetting in de keuken te werken, wat soms lange wachtrijen helaas niet kon voorkomen. Ook dit hebben we naderhand aangekaart bij De Scheg.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Het laatste punt van aandacht dat we hier noemen is meer een verzoekje: ”Lieve dames, kom de volgende keer ook gezellig naar het Zwemfeest!’’ De verhouding tussen mannelijke en vrouwelijke bezoekers lag namelijk wat scheef. De sfeer was er niet minder om, maar het zou heel leuk zijn om een volgende keer nóg meer vrouwen te mogen verwelkomen.

Dit is echt een evenement voor íedereen, dus houd je van zwemmen en gezelligheid, houd dan zeker onze activiteitenkalender in de gaten en kom ook!

Bezoekers, bedankt!

Rest ons nog om alle bezoekers van het BlootGewoon! Zwemfeest hartelijk te danken voor de hele fijne avond die we er met z’n allen van hebben gemaakt. Leuk om te weten is dat ook de medewerkers van De Scheg altijd zéér te spreken zijn over ons Zwemfeest. Zij ervaren naaktrecreanten als hele vriendelijke, respectvolle en nette mensen, dat hoorden we ook deze keer weer terug.

Een mooi compliment om mee af te sluiten, nietwaar?

Meer nieuws

Bekijk alle actualiteiten