16-05-2024

Jongvolwassen? Ontmoet leeftijdsgenoten op de BlootGewoon! Wellnessdag

Op de BlootGewoon! Wellnessdag is er een gezellige ontmoetingsplek ingericht voor jongvolwassen naaktrecreanten. Kom je ook?

16-05-2024: Tijdens de BlootGewoon! Wellnessdag wordt er speciaal voor jongvolwassenen een gezellige ontmoetingsplek ingericht. Dus ben jij tussen de 25 en 40 jaar? Dan is dit een uitgelezen kans om kennis te maken met leeftijdsgenoten!

Op zaterdag 1 juni 2024 organiseren NFN Open & Bloot en vakantiepark Flevo Natuur voor de tweede keer de BlootGewoon! Wellnessdag. Een dag om lekker te ontspannen, te genieten van opgietingen en rituelen, en om deel te nemen aan diverse (groeps)activiteiten.

Dit evenement is exclusief voor houders van een geldige NFN-jaarkaart en voor verblijfsgasten van Flevo Natuur. Leden van buitenlandse federaties zijn ook welkom als zij in bezit zijn van een geldige persoonlijke jaarkaart met INF-zegel.

Koop hier je tickets voor de BlootGewoon! Wellnessdag

Nieuwe vrienden maken

Behoor jij tot de leeftijdscategorie 25 – 40 jaar en lijkt het je leuk om deze dag te beleven met anderen van jouw leeftijd? Kom dan om 13:00 uur naar het ‘strandje’ bij het Wellnessplein, waar het trefpunt van aFreeBody is; het nieuwe platform van NFN voor en dóór jongvolwassen naaktrecreanten

Enkele enthousiaste vrijwilligers van aFreeBody zijn daar aanwezig om een praatje te maken en  om er met z’n allen een leuke dag van te maken. Zien we je dan? Wie weet maak je wel nieuwe vrienden voor het leven!

Word lid van de Facebookgroep

Van tevoren kun je trouwens alvast lid worden van de besloten Facebookgroep van aFreeBody, een goede manier om in contact te komen met anderen die (mogelijk) ook gaan. Milou, Bart, Jeroen en Rob van aFreeBody heten je er warm welkom.

Naar de Facebookgroep

Word vandaag nog lid van NFN Open & Bloot

Met jouw lidmaatschap draag je bij aan onze belangrijke taak als belangenbehartiger voor naaktrecreatie in Nederland. Samen zorgen we ervoor dat bloot gewoon is en gewoon blijft.

Ik wil lid worden