05-06-2024

Terugblik BlootGewoon! Wellnessdag: bezoekers hebben genoten!

Lees terug hoe zij dit evenement hebben ervaren.

05-06-2024: Afgelopen zaterdag verwelkomden we ruim 200 bezoekers tijdens de BlootGewoon! Wellnessdag, die we dit jaar voor de tweede keer samen met vakantiepark Flevo Natuur organiseerden. Het werd een geweldige dag vol wellness-belevenissen en een zeer goede sfeer!

Het zonnetje liet zich helaas niet zien, maar het bleef wel droog, met temperaturen die voor velen aangenaam genoeg waren om in hun blootje van de ene naar de andere belevenis te hoppen.

Er waren dan ook veel gelegenheden om heerlijk bij op te warmen. Zoals ruim tien thema-opgietingen in de grote kelosauna en diverse rituelen met heerlijke geuren en smeersels in de gloednieuwe stoomcabine en bio-zoutsteensauna van Flevo Natuur.

Ook was er volop gelegenheid om actief de spieren en zintuigen in te zetten bij de workshops yoga, ijsbaden, klankschalen en lachen. En op de vele massagetafels werd er heerlijk gekneed.

Positieve reacties van bezoekers

Naderhand vroegen wij bezoekers middels een online vragenlijst hoe zij de dag hebben ervaren. Een kleine greep uit de reacties:

“Leuk, vernieuwend en een supergoede sfeer.”

“Ondanks het tegenvallende weer, toch een mooie dag!”

“”Veel ervaringen opgedaan doen die je ‘normaal’ niet zo gauw doet!”

“Heerlijk even bijkomen en energie opladen!”

“Leuke ontmoetingen, divers publiek!”

“De showopgieting was fenomenaal. Kippenvel in de sauna!”

“Na de Wellnessdag voel ik mij weer 20 jaar jonger :-)”

“Een geweldig initiatief, vooral mee doorgaan.”

Ook werden er een aantal tips en verbeterpunten aangedragen en die nemen we zeker mee voor onze volgende evenementen. Dank aan iedereen voor de waardevolle feedback en de vele lieve complimentjes.

Dank aan iedereen!

Daarnaast bedanken wij alle bezoekers voor hun komst, hun opgewekte humeur en de gezellige praatjes, en natuurlijk ook het personeel van Flevo Natuur, het opgietteam, de workshopgevers, masseurs en horecamedewerkers voor hun geweldige inzet…  Samen maakten we er een geslaagde dag van!

Meer nieuws

Bekijk alle actualiteiten