22-04-2024

NFN start met groot online behoeftenonderzoek

Zo kun je er aan meedoen.

22-04-23: Vanaf deze week nodigt NFN Open & Bloot een representatief deel van haar ledenbestand uit om deel te nemen aan een groot online behoeftenonderzoek.

Hiermee peilen we of onze producten, diensten, activiteiten en informatieverstrekking nog goed aansluiten bij de behoeften van NFN-leden. Ook polsen we het enthousiasme over enkele nieuwe ideeën en staan we open voor tips en suggesties.

De deelnemers zijn per leeftijdsgroep willekeurig geselecteerd en ontvangen vanaf deze week een uitnodiging per e-mail om mee te doen. Ben je NFN-lid, houd dan je mailbox in de gaten! We hebben ervoor gezorgd dat leden uit alle leeftijdscategorieën relatief gezien voldoende vertegenwoordigd zijn.

Om de een of andere reden krijgen we bij dit soort oproepen meestal onevenredig veel reacties van de mannen uit ons ledenbestand. Omdat behoeften per geslacht kunnen verschillen, willen we daarom graag ook onze vrouwelijke leden extra verzoeken om aan het onderzoek mee te doen. Deelname is overigens anoniem!

Het betreft een groot om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen over zeer diverse onderwerpen. Het invullen vergt ongeveer een half uur.

Extra deelnamemogelijkheid via nieuwsbrief

Ontvang je geen uitnodiging van ons, dan is er nog een tweede kans om je mening te laten horen. In een later stadium bieden wij via onze digitale nieuwsbrieven nog een paar honderd deelnamemogelijkheden aan. Ben je nog niet ingeschreven voor onze nieuwsbrieven, dan kan dat via deze link.

We hopen op enthousiaste en actieve deelname van leden, zodat we naar tevredenheid van de meerderheid de toekomst met elkaar kunnen vormgeven. Uiteraard delen we de uitkomsten mettertijd ook. We danken iedereen die mee gaat doen alvast hartelijk voor de moeite!

Meer nieuws

Bekijk alle actualiteiten