06-12-2023

Nu te lezen: de wintereditie van ons ledenmagazine UIT!

In de week van 14 december komt de wintereditie van UIT! alweer uit. Het is wederom een lekkere dikke editie van ruim 70 pagina’s vol weetjes, nieuws en (reis)tips. Wat lees je zoal in deze nieuwe uitgave?

12-12-2023: Ben je lid van NFN Open & Bloot, dan ontvang je in de loop van de tweede week van december de wintereditie van het ledenmagazine UIT! in je brievenbus. Het digitale deel vind je vanaf vandaag al terug in je persoonlijk NFN-ledenportaal.

Op veler verzoek is het digimagazine voortaan ook op elk apparaat te downloaden als PDF-bestand, zodat je het evengoed kunt lezen op plekken waar slecht bereik of helemaal geen internet is.

Het werkt als volgt:

  • Log in op je persoonlijke NFN-ledenportaal
  • Ga in het menu naar Online magazines
  • Kies de gewenste editie en selecteer de optie ‘Download het magazine’
  • Het magazine wordt nu als PDF-bestand op je apparaat opgeslagen, om te openen wanneer je wil

In maart en in juni volgend jaar komt het magazine BlootGewoon! weer uit en die verschijnt volledig op papier. Pas in de herfst van 2024, wanneer de volgende UIT! uitkomt, lees je weer digitaal. Heb je nog tips voor ons? Deel je leeservaring met ons via [email protected].

Reisreportages, achtergrondverhalen, tips…

Wat lees je zoal in de nieuwste UIT!? In de winter is het uiteraard saunatijd! De laatste restjes van 2023 uitzweten, weer helemaal opladen en natuurlijk voorsorteren op alle blootmogelijkheden in 2024.

Die thema’s en vele anderen komen in deze UIT! aan bod. Doe bijvoorbeeld alvast inspiratie op voor je volgende blootvakantie met reisreportages over Zuid-Frankrijk en op Bali, proef de sfeer bij naturistenvereniging Abstwoudse Hoeve en lees over de verbouwing van sauna Thermen Soesterberg, die sinds kort ‘all-electric’ is.

Wist je trouwens dat je met je persoonlijke NFN-jaarkaart vele euro’s korting krijgt bij accommodaties, campings, sauna’s en andere aanbieders op het gebied van bloot? In deze UIT! vind je een overzicht van 54 fijne aanbiedingen voor het komende jaar.

Dit is slechts een kleine selectie van alle interessante artikelen, die deels op papier en deels digitaal via het Ledenportaal te lezen zijn. We wensen je weer veel leesplezier!

Lees hier meer over de winteruitgave van UIT!

Word vandaag nog lid van NFN Open & Bloot

Met jouw lidmaatschap draag je bij aan onze belangrijke taak als belangenbehartiger voor naaktrecreatie in Nederland. Samen zorgen we ervoor dat bloot gewoon is en gewoon blijft.

Ik wil lid worden

Meer nieuws

Bekijk alle actualiteiten