Blooturen sauna en wellness Optisport Soest fors verruimd

Nieuws

6 juni 2019 -

Goed nieuws voor fitnessers en zwemmers in Soest e.o.! Sinds maart kunnen jullie weer bijna iedere dag bloot in de sauna en wellness van Sportboulevard De Engh. Je kunt weer bloot in de sauna op alle dagen van de week, behalve op woensdag en zaterdag. Tijdens een goede bijeenkomst kregen NFN en vaste bezoekers van het (nieuwe) management te horen dat de eerdere openingsstelling tot veel onduidelijkheid leidde. Bloot en gekleed op verschillende dagen/dagdelen was niet alleen onduidelijk voor saunabezoekers, maar ook voor het personeel. Daarom is de sauna weer vijf dagen open voor de bloteriken en twee dagen voor bezoekers in badkleding. In september bekijken we de situatie opnieuw.

Tot begin 2018 was de sauna uitsluitend geopend voor blote bezoekers. In een poging meer bezoekers naar de sauna te trekken kondigde het sportcomplex in februari aan de openstelling voor blote saunagangers terug te draaien naar twee ochtenden per week. Dit druist natuurlijk in tegen alles waar NFN Open en Bloot voor staat en bovendien bezoeken nogal wat NFN-leden het sportcomplex. Daarom nam NFN (met vaste bezoekers) het voortouw om het zwembad op andere gedachten te brengen. Dit leidde tot weliswaar ruimere openingstijden voor naaktrecreanten, maar het bleef behelpen. En blijkbaar was het zwembad zelf ook niet tevreden. Het resultaat is dus dat je de hele week, m.u.v. woensdag en zaterdag, weer bloot in de sauna kunt relaxen.

Het begon allemaal zo.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem