29-07-2024

Wat zijn jouw naaktstrand-behoeften? Vul de enquête in!

Zodat wij nog beter de belangen van naaktstrandbezoekers kunnen behartigen.

29-07-2024: Bezoek jij wel eens een naaktstrand in Nederland? Dan zijn we benieuwd naar jouw wensen en behoeften. Vul de Grote Nederlandse naaktstranden-enquête van NFN Open & Bloot in en laat je mening horen!

Al sinds het eerste officiële Nederlandse naaktstrand in Callantsoog (1973) zet NFN zich als belangenorganisatie in voor de ontwikkeling en het behoud van de Nederlandse naaktstranden. Zo adviseren wij onder andere de strandbeheerders, zoals gemeentes en organisaties binnen de recreatiebranche, bij de inrichting en het aanwijzen van naaktstranden.

Laat van je horen

Bij deze gesprekken zijn de behoeften van naaktstrandbezoekers zelf een belangrijk uitgangspunt. Welke faciliteiten en voorzieningen mogen er niet ontbreken? Wat is er voor jou belangrijk met betrekking tot bereikbaarheid en zonering? Dat en meer horen we graag van je.

We zijn benieuwd of onze ideeën over naaktstranden anno 2024 nog steeds aansluiten bij jouw wensen als bezoeker. Door de vragenlijst in vullen, help je jezelf en alle andere naaktstrandliefhebbers zo optimaal mogelijk te blijven genieten van de mooie plekken die Nederland rijk is.

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 á 15 minuten en onder de inzenders verloten we tien mooie Nudie-puzzels. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar de Grote Nederlandse naaktstranden-enquête van NFN

Meer nieuws

Bekijk alle actualiteiten